Chinul unei femei care resimte orgasmul in picior

Sambata, 29 Iunie 2013, ora 14:35 5043 citiri

O femeie de 55 de ani din Olanda s-a prezentat la medic cu o suferinta despre care medicina nu stie prea multe: orgasmele sale se declanseaza, de cateva ori pe zi, in lipsa stimulilor sexuali si la nivelul picioarelor.

Piciorul afectat este stangul, femeia experimentand cinci sau sase orgasme pe zi, conform FoxNews. Senzatiile resimtite mai intai la nivelul piciorului se extind insa, ajungand pana la nivelul vaginului. Sunt aidoma celor resimtite in timpul actului sexual, a declarat aceasta.

Potrivit medicului Marcel D. Waldinger, profesor la Universitatea Utrecht, cel care o trateaza, situatia este stanjenitoare pentru pacienta sa, pusa in situatii dificile in viata de zi cu zi.

Investigatiile cu ajutorul imagisticii prin rezonanta magnetica nu au aratat niciun fel de anomalii la nivelul creierului. Si piciorul a fost atent analizat, nici acesta neprezentand anomalii. Cu toate acestea, s-au observat diferente la nivelul nervilor intre cele doua picioare.

Desi este singurul astfel de caz cunoscut, medicii sunt convinsi ca in lume mai exista persoane cu aceeasi suferinta, dar care sunt prea rusinate sa vorbeasca. Medicul Waldinger avertizeaza ca sindromul este unul neurologic, din fericire tratabil.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News