Cele mai ciudate alimente care stimuleaza libidoul

Joi, 21 Aprilie 2011, ora 12:09
10212 citiri
Cele mai ciudate alimente care stimuleaza libidoul
Foto: listverse

Atunci cand este vorba de alimente care pot avea un efect pozitiv asupra libidoului, cele mai frecvente si cunoscute sugestii sunt ciocolata neagra, vinul si stridiile. Insa, in lumea intreaga exista multe alte preparate cu un renume similar, putin cunoscute. E drept, sunt foarte ciudate si destul de greu accesibile.

O lista structurata de Listverse arata cateva dintre cele mai ciudate afrodiziace.

1. Supa din testicule de taur

In unele zone din Asia de sud-est, o supa facuta din ceapa, morcovi, testicule si penis de taur reprezinta un fel de mancare cunoscut pentru proprietatile sale afrodiziace. Bucatile animale mentionate sunt oparite bine inainte, pentru a fi cat mai sigure pentru consum, dupa care sunt integrate in supa aromata si plina de legume.

2. Fugu

Apa marii ofera multe produse ciudate care stimuleaza libidoul. Unul dintre acestea are legatura cu una dintre cele mai periculoase creaturi, cunoscute sub denumirea de pestele balon sau fugu. Acesta este gatit in special de bucatari din Japonia, care trebuie sa aiba o anumita pregatire si calificare pentru a prepara specialitati din fugu. Gatita gresit, acaesta delicatesa poate fi extrem de periculoasa.

Studiile au aratat ca toxinele din acesti pesti sunt mult mai daunatoare decat cianida - sare toxica a acidului hidrocianic. Dupa ce consuma preparate din fugu, oamenii simt furnicaturi la nivelul buzelor si obrajilor, despre care se spune ca determina excitarea sexuala.

3. Cobra

In mod clar, multe dintre afrodiziacele ciudate din lume vin de la animale periculoase. Spre exemplu, supa din aripioare de rechin este un afrodiziac atat de popular incat cauzeaza o scadere alarmanta a numarului de rechini din unele ape, in special asiatice.

Si este si un "sport" la fel de primejdios ca si prinderea cobrelor pentru carnea lor dulce. Conotatia sexuala pe care o au serpii dateaza inca de acum cateva secole bune, insa consumul cobrelor pentru stimularea libidoului este o practica contemporana in multe parti din Asia.

In unele zone sangele cobrei se amesteca chiar cu o bautura care contine alcool.

4. Musca spaniola

Unii oameni ar face orice pentru dragoste, inclusiv sa ingereze o substanta potential letala. Consumul mustei spaniole reprezinta un mod istoric de a stimula libidoul, in special pentru barbati.

Aceasta insecta este de fapt un scarabeu care contine substanta denumita cantaridina. Oamenii elimina substanta prin urina, determinand astfel iritarea canalului uretral, ceea ce provoaca marirea si inflamarea organului genital. O doza moderata insa poate duce la moarte, provocand febra si convulsii.

5. Corn de rinocer

Cornul de rinocer si penisul de tigru sunt in mod clar interzise de lege, insa acest lucru nu ii opreste pe braconieri sa continue sa le ofere pe piata neagra.

Timp de secole intregi oamenii au consumat parti din aceste animale salbatice pentru a avea un apetit sexual crescut. Barbatii care sufera de impotenta sunt cumparatori frecventi ai acestor afrodiziace.

6. Ambra cenusie

Aceasta substanta ce se formeaza in intestinele casalotilor este destul de greu de procurat si este si foarte scumpa. A fost folosita in industria parfumeriei, fiind cunoscuta in special in acest scop.

Insa, mai multe texte arabe o recomanda si ca afrodiziac, multi crezand astazi ca ambra cenusie poate amplifica excitatia sexuala si vigoarea.

7. Lapte de magarita

Acesta este renumit inca de pe vremea arabilor antici si a romanilor. Femeile care isi masau organele genitale cu acest lapte se simteau excitate apoi, iar la barbati se credea ca stimuleaza virilitatea, daca este folosit in acelasi mod.

O legenda spune chiar ca sotia lui Nero a facut baie in lapte de magarita, pentru efectele sale pozitive la nivel sexual.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#sex afrodiziace stimulare sexuala, #afrodiziace ciudate, #alimente stimulare libidou, #apetit sexual mancare , #afrodisiace