Ce vor femeile cu adevarat in pat?

Miercuri, 22 Iunie 2011, ora 13:27
11451 citiri
Ce vor femeile cu adevarat in pat?
Foto: targetwoman.com

Oamenii de stiinta au studiat dorinta sexuala a reprezentantilor celor doua sexe, ajungand la concluzia ca aceasta difera de la barbati si femei. Specialistiii in neurologie spun ca mecanismul difera mult in cele doua cazuri.

O carte a fost lansata de curand pe aceasta tema, "A Billion Wicked Thoughts", aceasta cuprinzand parerile multor oameni de stiinta cunoscuti, informeaza Pravda.

Ei spun ca creierul femeilor este mai complex atunci cand vine vorba sa-si aleaga partenerii sexuali. In cazul barbatilor, semnalele sunt vizuale, aceasta fiind o explicatie pentru faptul ca unele femei mimeaza orgasmul. Ele observa ca acest lucru le produce partenerilor lor placere si actioneaza in consecinta. In cazul barbatilor, este nevoie doar de un semnal vizual pentru stimularea dorintei sexuale.

Creierul femeilor, mult mai complex?

Creierul unei femei analizeaza cu atentie mai multe aspecte, implicand astfel mai multe regiuni cerebrale, si calculeaza calitatile pe care barbatii le au, operatiune care cere si mai mult timp. Astfel, ele isi pot alege partenerii in functie de aceste filtre prin care ii trec. Pe termen lung, "mofturoasele", femeile care pierd mai mult timp in etapa cantaririi calitatilor potentialilor parteneri, castiga.

Barbatii sunt excitati chiar si de mirosul partenerei lor sau de atingerea acestora. Femeile simt mai acut nevoia unui context social in care sa se exprime, pe cand barbatii sunt mai individualisti.

Cercetatorii mai spun ca ar fi aproape imposibil de conceput o varianta pentru femei a "pastilei albastre". Sistemul lor sexual functioneaza independent atat la nivel mintal, cat si la nivel fizic. De aceea, o femeie poate fi disponibila sexual doar din punct de vedere fizic, insa psihic ea poate fi deconectata.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#femei barbati sex, #explicatie mimare orgasm, #dorinta sexuala femei , #viata sexuala