Ce se intampla cand o pakistaneza nemaritata vorbeste despre viata sa sexuala

Duminica, 08 Mai 2016, ora 10:49
14309 citiri
Ce se intampla cand o pakistaneza nemaritata vorbeste despre viata sa sexuala
Foto: Twitter/Zahra Haider

Cand scriitoarea pakistaneza Zahra Haider a redactat un articol despre experientele sale sexuale de pe vremea cand era adolescenta in Islamabad, dupa cum va puteti imagina, oamenii au avut foarte multe de spus pe retelele sociale.

Haider, acum in varsta de 20 si ceva de ani, s-a mutat in Canada inainta sa implineasca 19 ani. Tanara a scris, intr-un articol publicat de revista Vice, ca mergea in camere de hotel pentru a face sex, iar parintii sai au avut o reactie "complet irationala si melodramatica" atunci cand au aflat despre acest lucru, arata BBC.

Tara unde jumatate dintre adolescente cred ca violenta domestica este justificata

Povestea ei a fost redistribuita de mii de ori pe retelele sociale si a creat dezbateri aprinse.

Unii au combatut afirmatia tinerei ca populatia Pakistanului este una dintre cele mai mari consumatoare de filme porno din lume si ca pakistanezii sunt "excitati si disperati dupa sex", in timp ce altii au vorbit despre confesiunea tinerei ca a facut sex cu "peste zece persoane" cand era adolescenta in Islamabad.

Intr-o scrisoare deschisa pe care jurnalistul Ali Moeen Nawazish i-a adresat-o pe Facebook lui Haider (si care a fost redistribuita de peste 6.000 de ori), acesta dintai sustine ca experientele tinerei nu sunt reprezentative pentru femeile din Pakistan.

Ce inseamna pentru o fetita de 11 ani ghinionul de a se fi nascut in Pakistan

Totusi, unii internauti din Pakistan si-au manifestat sustinerea fata de marturiile Zahrei Haider.

Tanara a declarat pentru BBC Trending ca a scris articolul respectiv pentru a incuraja discutii mai deschise despre sex.

"De exemplu, am primit un mesaj de la cineva din Pakistan caruia i-a murit fratele de SIDA. A spus ca, in mod evident, fratele sau era rusinat atunci cand vorbea despre sex. Barbatul a spus ca fratele sau nu intelegea ce se intampla cu corpul lui si a murit", a explicat tanara.

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#pakistaneza viata sexuala, #Pakistan femei sex , #viata sexuala