Ce sa faceti ca sa ajungeti la orgasm

Duminica, 15 Martie 2009, ora 23:43 8873 citiri

Orgasmul nu este o traire care vine in cateva minute, el are nevoie de o anumita comunicare intre corpurile celor doi parteneri si trece prin anumite stadii.

Primul si poate cel mai important stadiu este provocarea, in care partenerii isi stimuleaza reciproc toate zonele erogene. In acest moment fluxul sanguin este foarte crescut in regiunea organelor intime, informeaza Ce se intampla doctore.

Al doilea stadiu al actului sexual este excitarea, care nu trebuie ignorat sub nicio forma. Desi de multe ori neglijat, acest stadiu este important. Un cuplu poate prelungi placerea intensa atingandu-se tandru si, amanand momentul in care orgasmul devine inevitabil.

Stadiul al treilea este orgasmul si este si cel mai dorit al sexului. Orgasmul se realizeaza in doua moduri: orgasm clitoridian si vaginal. Multe femei prefera barbatii care continua stimularea clitoridiana sau, daca acestia nu o fac, o fac ele insele.

Placerea poate fi resimtita atat de intens in timpul orgasmului incat anumite femei nu se bucura de el pe deplin sau chiar il evita din teama de a nu-si pierde toata vlaga si chiar de a lesina.

Si un ultim stadiu al actului sexual este rezolutia. In urma orgasmului si a contractiilor anale si vaginale, clitorisul revine la starea normala, in timp ce alte parti ale zonei genitale au nevoie de mai mult timp.

Orgasmul joaca un rol important in viata unui cuplu si, prin urmare, este necesar ca functiile corpului responsabile de acesta sa fie incurajate cat mai des posibil.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News