Ce il atrage pe un barbat la o femeie, in functie de zodia lui

Miercuri, 04 August 2021, ora 18:3217434 citiri
Ce il atrage pe un barbat la o femeie, in functie de zodia lui
Foto: ele.ro

Ai pus ochii pe un barbat chipes si doresti ca el sa fie urmatoarea ta cucerire? Chiar daca barbatii par foarte usor de impresionat, trebuie sa stii ce carti sa joci daca il vrei numai pentru tine.

Afla ce il atrage cel mai mult la o femeie, in functie de zodia in care s-a nascut, pentru a-l putea cuceri:

Berbec

Ii plac provocarile si vrea sa fie mereu intrebat ce face, cu ce se ocupa, ce planuri are. Ii plac jocurile si trebuie sa stii foarte bine cum sa-l abordezi pentru a-l face sa nu-si piarda interesul. Isi pune propriile interese pe primul plan, ceea ce il face egoist. Este bine sa te pui mereu intr-o lumina favorabila si sa-l faci sa fie intrigat de prezenta ta, sa-l provoci sa faca el primul pas pentru a avea impresia ca este meritul lui.

Taur

Barbatului nascut in zodia Taur nu-i place vulgaritatea. Desi in pat este total schimbat sia dora sa puna cat mai multa pasiune, in societate trebuie sa fii prezentabila si sa-l cuceresti prin conversatii inteligente. Este suficient sa te imbraci in asa fel incat sa-i starnesti interesul, iar daca-l faci sa devina interesat de tine, evita sa-l faci gelos. Ii plac femeile cu simtul umorului si ai putea sa te folosesti de acest detaliu. Citeste mai multe despre Horoscop: Ce il atrage pe un barbat la o femeie, in functie de zodia lui pe ele.ro.

Comentarii
MacGigi
rank 5
Am sa va spun eu, pe scurt: cele 4 emisfere!