BunnyRanch Moonlite, cel mai cunoscut bordel legal din SUA (Galerie foto)

Sambata, 01 Octombrie 2011, ora 20:54
4738 citiri
BunnyRanch Moonlite, cel mai cunoscut bordel legal din SUA (Galerie foto)
Foto: BigPicture

Prostitutia este legalizata in unele tari, interzisa in altele, dar practicata peste tot, fara exceptie. In SUA, legalizarea sau interzicerea depinde de reglementarile fiecarui stat in parte, dar se pare ca in statul Nevada acestea sunt atat de permisive, incat acolo se afla cea mai selecta si cunoscuta casa de toleranta din intreaga tara: BunnyRanch Moonlite.

BunnyRanch Moonlite este amplasata la 6 kilometri de Carson City, in micuta localitate Mound House, unde sexul este principala sursa de venituri, prin serviciile care asigura buna functionare a stabilimentului: utilitati, aprovizionare, statie de taxi, intretinerea localului, potrivit Big Picture.

In localitate exista patru asemenea stabilimente, dar BunnyRanch Moonlite este renumita, fiind considerata perla regiunii.

In interior, viata este vesela, dar regulile sunt impuse riguros. Cele 30 "lucratoare" sunt prezente non-stop, 7 zile pe saptamana: de duminica pana joi, 12 ore pe zi, iar vineri si sambata 14 ore pe zi. Programul este incarcat, dar munca nu se desfasoara continuu.

Administratoarea, madame Susette, angajeaza sau concediaza personalul, supravegheaza respectarea disciplinei si primeste clientii. Ar mai fi multe de spus, dar poate ca unii cititori prefera sa vada, decat sa citeasca.

Luni dimineata. O noua angajata vine sa-si ia in primire jobul.

Madame Susette prezinta marfa unui nou client. Regula casei: nu poate alege mai mult de trei.

Patronul, in discutii libere cu trei dintre fetele stabilimentului.

La casierie. Fata remite o jumatate din suma incasata de la client. Asta reprezinta cheltuielile localului si, bineinteles, profitul patronatului. Cealalta jumatate este a ei.

Un moment prozaic: negocierea pretului, in functie de serviciile solicitate de client.

Alt moment prozaic: timpul petrecut cu clientul se cronometreaza. Orice minut suplimentar este taxat.

Madame Susette este comunicativa cu toate fetele. Ele trebuie sa se simta ca in familie.

Cand nu vin clientii, timpul trece anevoios.

In fiecare joi, are loc o mica "sedinta de lucru", la care se serveste ceai.

Un client cu bani nu se prezinta neaparat personal. El poate trimite soferul cu masina: exista si servicii in sistem "catering".

Fetele trebuie sa-si pastreze o buna conditie fizica. BunnyRanch Moonlite este dotat cu sala de fitness.

Madame Susette se ingrijeste de intocmirea tuturor formalitatilor, pentru ca nicio prevedere legala sa nu fie incalcata.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#casa toleranta SUA, #stabiliment, #bordel SUA, #BunnyRanch Moonlite bordel , #stiri sex