Au aparut injectiile care intineresc organele sexuale

Luni, 26 August 2013, ora 18:20 4804 citiri
Foto: Fox News

Problemele sexuale ale femeilor nu au fost intotdeauna in centrul atentiei cercetatorilor, asa cum s-au aflat cele ale barbatilor. Insa lucrurile s-au schimbat.

Aparitia pastilei Viagra pentru barbati a reprezentat un moment de referinta in tratarea problemelor sexuale ale acestora, scrie Fox News. Insa statisticile arata ca si femeile au nevoie de ajutor, 42% dintre ele confruntandu-se cu probleme de ordin sexual numai in SUA.

Alti specialisti spun insa ca procentul ar fi mai mare, adica de 60%. Acesta este motivul pentru care a aparut un nou tratament adresat femeilor si chiar barbatilor. El consta in administarrea unei injectii speciale.

Numele tratamentului pentru femei este O-Shot, iar pentru barbati el se numeste Priapus Shot. Acesta costa in plasma bogata in plachete sanguine, totul fiind facut chiar din sangele pacientei sau pacientului respectiv.

El poate repara tesutul afectat sau imbatranit al organelor sexuale. Tratamentul a fost folosit in trecut pentru a trata problemele atletilor.

Intreaga procedura, cu efecte observabile la nivelul ambelor sexe, dureaza in total 15 minute.

Rezolva incapacitatea de a avea orgasm

Pentru femei, efectul este unul benefic in cazul unor probleme precum incapacitatea de a avea orgasm si a sensibilitatii sexuale.

Tratamentul este eficient si in caz de incontinenta urinara, el eliminand pastilele necesare pentru aceasta afectiune.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News