Aspecte ciudate ale vietii sexuale

Miercuri, 02 Iulie 2014, ora 12:51
4870 citiri
Aspecte ciudate ale vietii sexuale
Foto: Fox News

Putem crede ca ne cunoastem bine pe noi insine sau pe cei pe care ii iubim, insa organismul uman ascunde multe secrete sexuale nebanuite si, in acelasi timp, ciudate.

Acelasi ADN

Partenerii de viata pot avea chiar si un ADN asemanator in multe privinte, spun specialistii in domeniu. Oamenii au tendinta de a-si alege parteneri cu acelasi statut social, religie, venit si varsta, iar un studiu aparut in revista "Proceedings of the National Academy of Science" arata ca persoanele casatorite au si ADN-ul similar, scrie Fox News.

Expertii au analizat ADN-ul a 825 de cupluri americane si au gasit mai putine diferente intre trasaturile genetice ale oamenilor casatoriti fata de persoanele neimplicate intr-o relatie.

Cum se intareste o casnicie

Cei care vor sa isi intareasca casnicia trebuie sa se uite la filme in care sunt prezentate relatii de dragoste. Acest lucru e afirmat de specialistul Matthew Johnson, de la universitatea americana Binghamton (New York). Acesta sustine ca important e ca partenerii sa vorbeasca despre relatia lor in timp ce privesc asemenea filme.

Vocea atragatoare a femeilor

Femeile au capacitatea de a-si modifica vocea pentru a o face mai atragatoare. Barbatii nu impartasesc aceasta caracteristica. Atunci cand reprezentantele sexului frumos vorbesc pe o voce mai joasa, ele arata ca sunt interesate de un posibil partener, semnal pe care barbatii il pot interpreta asa cum trebuie, afirma specialista in psihologie, Susan Hughes.

Raspunsul in fata sexului

Sexul e activitatea in care sunt implicate numeroase simturi ale corpului nostru. Putini stiu insa ca organismul uman manifesta, in mod normal, o reactie de respingere fata de unele mirosuri si lichide, ceea ce nu se mai intampla in momentele intime.

Excitarea de natura sexuala depaseste acest mecanism, sustin cercetatorii olandezi de la Universitatea din Groningen.

Viata sexuala, distrusa de kilogramele in plus

Dragostea si oasele

Mariajul pare sa fie bun pentru sanatate, afirma expertii americani de la universitatea din California. Efectul este mai bun asupra persoanelor care se casatoresc dupa 25 de ani, adauga ei.

Alte studii au aratat si faptul ca o casnicie are capacitatea de a prelungi viata oamenilor si chiar de a-i ajuta sa invinga o maladie precum cancerul. In plus, cei casatoriti au si un risc mai mic de a face boli cardiovasculare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#inedit viata sexuala, #lucruri inedite viata sexuala, #lucruri inedite sex, #casnicie mariaj sex relatie , #stiri sex