Arestata dupa ce si-a facut un selfie goala cu turistii de la Turnul Eiffel (Video)

Autor: Ana Ilie
Marti, 07 Iulie 2015, ora 17:11 8273 citiri
Foto: Hepta.ro

O controversata artista elvetiana a fost arestata duminica, in fata turnului Eiffel, pentru ca poza nud alaturi de turisti, intr-un proiect artistic.

Milo Moire, in varsta de 31 de ani, cunoscuta pentru "performance" nud si folosirea corpului drept mediu pentru arta, si-a petrecut noaptea intr-o inchisoare din Paris pentru indecenta in public, scrie The Telegraph.

Artista si fotomodel, Milo Moire a abordat trecatorii si si-a facut fotografii cu ei in piata Trocadero. Politia i-a cerut sa se imbrace si a luat-o la sectie.

In Franta se pedepseste cu inchisoare de un an si amenda de 15.000 de euro aratarea organelor genitale in public, insa sunt si zone special desemnate pentru nudisti.

Proiectele artistice sunt in general trecute cu vederea, insa, in acest caz, ar insemna ca politia franceza nu o considera pe Moire o artista serioasa, pentru ca a fost amprentata, fotografiata si retinuta.

Artista a fost eliberata luni cu avertisment si nu i s-au adus acuzatii.

Moire a intalnit mai multa intelegere fata de procesul sau artistic in Elvetia si Germania, unde s-a dezbracat in public fara a fi incomodata de politie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii