Cum stii daca este doar flirt sau atractie adevarata

Duminica, 08 Aprilie 2012, ora 08:00
100493 citiri
Cum stii daca este doar flirt sau atractie adevarata

Atunci cand un barbat si o femeie petrec mult timp unul cu altul, flirtul devine un mijloc de comunicare, facand conversatiile zilnice mai incitante si mai amuzante. La fel ca multe alte tipuri de interactionare, oamenii il accepta si pe acesta ca pe ceva care sa-i binedispuna.

La un moment dat, insa, este posibil ca cei doi implicati in proces sa devina confuzi si sa nu inteleaga daca persoana de langa ei este cu adevarat indragostita sau duce mai departe jocul din dorinta de a se distra. Iata cateva indicii prin care poti face diferenta dintre un simplu flirt si o atractie adevarata, conform Askmen:

Nivelul de atentie

Flirtul este ceva amuzant si trecator, persoanele putand trece foarte repede la alta activitate, fara sa stea sa se gandeasca prea mult. Cum nu sunt sentimente investite, nici stresul nu este prea mare.

Daca anumite gesturi sunt prelungite, insa, este posibil sa se doreasca sa ti se atraga atentia si sa ti se arate ca este mai mult decat ai crezut. Vei observa cu siguranta daca cineva iti acorda mai multa atentie decat ar fi normal intre colegi sau amici.

Exclusivitate

Daca persoana respectiva pur si simplu flirteaza cu toata lumea, s-ar putea ca tu sa nu ai nimic special si sa vrea pur si simplu sa se joace, fara sa fie implicata. Daca, in schimb, altora nu le acorda aceeasi atentie, probabilitatea este ca tu sa-i fi atras atentia cu adevarat si sa vrea sa-ti comunice ceva important.

Intensitatea

Doua persoane care sunt obisnuite sa flirteze una cu alta au un ritm al lor, stiu ce glume fac si unde sa se opreasca. Daca cineva incepe dintr-o data sa mareasca ritmul, intensitatea, este posibil ca acesta sa se fi indragostit.

De exemplu, s-ar putea ca stand unul langa altul, el sau ea sa puna mana pe piciorul celuilalt ca din intamplare. Gestul, desi poate sa para doar prietenos, este unul de apropiere.

Contactul vizual

Contactul vizual este un indicator foarte important in orice tip de relatie, avand puterea de a spune daca este vorba despre flirt sau afectiune adevarata. Daca te priveste languros, insistent si mentine privirea ochi in ochi mult timp, este posibil ca persoana in cauza sa fie indragostita de tine.

Uita-te si daca intregul sau corp este indreptat spre tine atunci cand vrobiti, caci si acesta este un indicator al sentimentelor ascunse.

Durata

Flirtul este amuzant si distractiv, dar daca nu este ceva serios la mijloc, el va trece odata cu timpul. Din cauza ca nu sunt sentimente puternice la mijloc, niciuna dintre partile implicate nu se va gandi serios la asta si nu va avea de suferit. Daca tu pari sa fii interesat de altcineva, dar vechiul partener de flirt tot pe tine te cauta, este posibil sa fie ceva mai mult din partea lui in joc.

Gandeste-te la modul cum a evoluat relatia voastra, daca glumele dintre voi s-au intensificat sau daca atentia celui de langa tine este mai puternica acum cand te vede. Ai grija, caci poate tu nu simti nimic, dar unele persoane sunt mai sensibile si se aprind mai repede, asa ca ai putea sa le ranesti daca nu stii cand sa opresti jocul, ele intelegand mai mult decat este cazul.

Intimitate

Flirtul include o gama variata de activitati, de la conversatie pana la gesturi mai apropiate si atingeri. Acestea pot sa aiba o tenta jucausa sau una mai personala. Daca cineva incepe sa te intrebe lucruri de natura emotionala, sa se descarce in ceea ce priveste propriile simtaminte, dorinte si dezamagiri, este probabil sa fie vorba de atractie si de o nevoie de apropiere mai mare.

De asemenea, daca tot timpul vrea sa te imbratiseze, sa-si aseze o mana pe genunchiul tau sau sa te mangaie, chiar si prietenos, atractia pandeste la colt.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#flirt femei barbati, #flirt prieteni, #flirt atractie, #flirt sau dragoste semne , #flirt