Dragnea: Sevil Shhaideh va sta la Guvern pana va obosi. Daca va obosi, o sa merg eu. Nu-mi bat joc de ea

Vineri, 23 Decembrie 2016, ora 08:25
10142 citiri
Dragnea: Sevil Shhaideh va sta la Guvern pana va obosi. Daca va obosi, o sa merg eu. Nu-mi bat joc de ea
Foto: Arhiva Ziare.com

Liviu Dragnea sustine ca Sevil Shhaideh va ramane prim-ministru "pana in momentul in care va obosi", caz in care o va inlocui el.

Presedintele PSD nu crede, insa, ca Sevil Shhaideh va obosi, pentru ca are "o putere de munca mare". "Eu nu-mi bat joc de Sevil", a subliniat Dragnea.

Intrebat la ce s-a referit cand a spus "ne vedem in alta parte", daca presedintele nu va accepta propunerea ca Sevil Shhaideh sa fie prim-ministru, Liviu Dragnea a raspuns: "In primul rand, la Curtea Constitutionala. Am spus ca voi utiliza toate mijloacele constitutionale si legale. Si am mai spus ceva in noaptea alegerilor - votul pe care l-am primit nu-l voi vinde, nu-l voi da cadou, nu-l voi tranzactiona si nici trada".

Liderul PSD a precizat ca Guvernul Shhaideh nu va avea fixat dinainte un mandat cu o durata redusa. "M-ati intrebat cat va sta Sevil Shhaideh prim-ministru. Va sta pana in momentul in care va obosi. Daca va obosi, o sa merg eu. Daca nu va obosi, ceea ce este foarte probabil, o sa stea acolo patru ani", a declarat Liviu Dragnea, joi seara, la Antena 3.

El a avertizat ca Guvernul PSD va fi unul cu o activitate sustinuta pentru a respecta programul de guvernare cu care partidul a castigat alegerile.

"Ritmul acestui guvern va fi infernal, prin programul pe care trebuie sa il duca la indeplinire. Nicio guvernare nu a avut ritmul pe care eu il voi imprima acestei guvernari", a spus Dragnea, aratand ca programul PSD contine si termene de implementare a unor masuri.

Dragnea a dat asigurari ca Guvernul Shhaideh va avea sustinerea sa categorica.

"Stiu capacitatea de munca a lui Sevil Shhaideh. Nu-i mai mare ca a mea, dar e a doua dupa mine. Daca ea va rezista, eu o voi sustine pana la finalul mandatului. Eu nu-mi bat joc de Sevil, nu-mi bat joc de Guvern. Din partea mea, are sustinere totala", a conchis Dragnea.

Intrebat de reactie a avut Sevil Shhaideh in momentul in care i-a propus sa fie premier, Dragnea a spus ca aceasta s-a asezat pe scaun. "Sevil este foarte emotiva. Sigur, si-a revenit. Nu i-am propus sa fie secretar de stat, ci i-am propus sa conduca administratia din Romania. Si Sevil mai stie cum se lucreaza cu mine. Este incarcata cu responsabilitate si stie cat de greu va fi", a afirmat liderul PSD.

In aceeasi emisiune, Dragnea a gasit vinovatul: Iohannis a amanat sa ia o decizie cu privire la Sevil Shhaideh, dupa ce a vorbit cu Basescu.

Seful statului a anuntat, joi, intr-o conferinta la Cotroceni, ca va desemna prim-ministrul dupa Craciun, insa nu a spus mai exact cand.

Asta dupa ce Basescu l-a "atentionat" pe Iohannis ca sotul lui Sevil Shhaideh a lucrat 20 de ani in Guvernul sirian.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dragnea Sevil Shhaideh guvern obosit , #Liviu Dragnea