Voinescu: USL scade, iar PDL creste in sondaje

Luni, 19 Decembrie 2011, ora 14:162509 citiri
Voinescu: USL scade, iar PDL creste in sondaje
Foto: B1 Tv

Vicepresedintele PDL Sever Voinescu a declarat luni ca popularitatea Uniunii Social Liberale este in scadere, iar a PDL in crestere, deoarece cetatenii au inteles ca Guvernul Boc "a facut ceea ce trebuia la greu".

"In ceea ce priveste motiunea de cenzura. PDL crede ca nu va trece, cu alte cuvinte din punct de vedere politic suntem convinsi ca Guvernul nu se afla in niciun pericol. Ati vazut si declaratiile liderilor socialisti si ei insisi nu au incredere in acest demers. Aceasta neincredere arata ca stiu ca in opinia publica s-a setat deja trendul scaderii USL si cresterea PDL, pentru ca am facut ceea ce trebuie la greu si vom continua sa facem, cu toate riscurile politice, sa facem ceea ce trebuie", a declarat luni liderul democrat liberal.

Sever Voinescu a mai anuntat ca ultimele sondaje arata ca USL se plaseaza la un maxim de 45%.

"Dupa ultimele masuratori e limpede ca USL a ajuns sub 50%, 40% maxim 45%, iar PDL se indreapta spre 25%", a explicat vicepresedintele PDL.

Cat despre bugetul pe anul viitor, Sever Voinescu a spus ca este un buget care "nu sufera de populism".

"Inaugurarea autostrazii Timisoara - Arad, in vreme de criza arata ceva. Arata ca guvernul a decis sa continue linia investitiilor. Investitiile sunt singura solutie in acest moment si guvernul Boc a facut un buget pe 2012 care nu sufera de populism in an electoral. Europa trece acum la masurile de austeritate pe care Romania le-a luat din timp, iar 2012 este din punctul nostru de vedere un an de echilibru bugetar, ne concentram pe investitii si echilibru economic, pe un deficit mic si finantabil", a mai declarat Sever Voinescu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News