Voinescu: Ponta vrea un singur lucru, o buna perceptie publica

Joi, 28 Iulie 2011, ora 17:30
1241 citiri
Voinescu: Ponta vrea un singur lucru, o buna perceptie publica
Foto: Arhiva

Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, apreciaza ca propunerile facute Puterii de catre liderul PSD, Victor Ponta, nu vizeaza stabilirea unui dialog real, ci crearea unei imagini publice favorabile.

Asertiunea lui Voinescu survine dupa declaratiile facute de Victor Ponta dupa intalnirea liderilor Opozitiei cu delegatia Fondului Monetar International.

"Dupa ce fostul premier Tariceanu a spus ca FMI este o institutie care lucreaza cu tarile lumii a treia. As vrea sa-si ia valiza si sa se care cat mai repede, iata ca liderii socialisti s-au intalnit si ei cu reprezentantii acestei institutii care, in opinia lor, ar trebui sa se care. Evident ca domnul Antonescu nu a participat pentru ca era in vacanta", a comentat ironic Sever Voinescu.

Acesta ii reproseaza lui Ponta ca a sustinut fara justificare ca guvernul de la Bucuresti va folosi sumele pe care FMI le-a rezervat Romaniei in caz de nevoie.

"Dupa intalnire am aflat de la domnul Ponta doua lucruri gogonate. Primul este ca USL o sa vina la putere in 2012, ceea ce evident este un neadevar. Al doilea neadevar este ca domnul Ponta va folosi suma de bani din acordul de precautie cu FMI. Imediat, autoritatile statului au dezmintit: Romania nu are nicio intentie de a folosi acesti bani, rostul acordului cu FMI fiind acela de a disciplina in continuare exercitiul finantei publice in Romania", a replicat vicepresedintele PDL.

Pedelistul considera spusele lui Ponta sunt un alt simpotom al "inconsistentei atitudinale" a lui Victor Ponta.

"In 2010, cand tarii ii era cumplit de greu, domnul Ponta boicota tot, iesea in strada si vroia insurgenta. In 2011, cand am iesit din recesiune, domnul Ponta vrea comitet anticriza. De fapt, domnul Ponta vrea un singur lucru, o buna perceptie publica pentru domnia sa. A vazut ca daca da cu piatra in geamul Guvernului nu-l iubeste nimeni si acum incearca sa simuleze o atitudine de politician responsabil", a declarat Voinescu.

Acesta a amintit ca liderul PSD a lansat, intr-un demers de imagine, o invitatie pentru o dezbatere cu premierul Boc pe teme economice dupa lansarea programului economic al USL, dezbatere care nu a mai avut loc datorita fapului ca, sustine Voinescu, Ponta nu a dat curs conditiilor puse de PDL pentru ca aceasta dezbatere sa aiba loc.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Sever Voinescu Victor Ponta, #Ponta preocupat perceptie publica , #Victor Ponta