Voinescu: PD-L guverneaza slab, Antonescu - infantil, iar Ponta de o veselie suspecta

Sambata, 15 Mai 2010, ora 22:17
4084 citiri
Voinescu: PD-L guverneaza slab, Antonescu - infantil, iar Ponta de o veselie suspecta
Foto:Adevarul

Deputatul PD-L Sever Voinescu a declarat, sambata, la o dezbatere la Sibiu, ca "guvernarea Boc este proasta pentru ca nu stie sa gestioneze un moment prost", insa si solutia cu care vine Crin Antonescu este "infantil-traumatizanta", in timp ce Victor Ponta este "de o veselie suspecta".

"Noi ne batem cu PNL in cifre. Guvernarea Tariceanu a fost o guvernare proasta ca nu a stiut sa gestioneze un moment bun. Guvernarea Boc este proasta ca nu stie sa gestioneze un moment prost. Toti suntem vinovati", a declarat Sever Voinescu citat de Mediafax.

"Crin Antonescu ne propune o solutie infantil-traumatizanta. Este traumatizat ca a pierdut alegerile prezidentiale. Crin Antonescu a ramas in urma nu cu cinci luni, ci cu cinci ani - o tine ca atunci: Jos Basescu!. Trauma lui mai mare este ca a pierdut Geoana alegerile", a mai adaugat Sever Voinescu revenind apoi la guvernarea slaba a PD-L.

"Da, Partidul Democrat Liberal a guvernat slab. A gresit. Insa PD-L se afla acum intr-o situatie extrem de provocatoare. Ceea ce trebuie sa plateasca astazi nu e doar greseala lui. Este greseala tuturor partidelor din Romania, cronicizata in 20 de ani", a spus Sever Voinescu.

Potrivit acestuia, Guvernul PD-L a avut si o problema de comunicare, pentru ca a lasat ca populatia sa inteleaga gresit anumite actiuni ale sale. "Problema nu e ca salariile bugetarilor sunt mici, ci ca sunt multe. Solutia era concedierea, restructurarea. 250.000 - 300.000 de bugetari trebuiau sa fie dati afara", a afirmat Voinescu.

Ponta are aerul bucuros al unui copil de zece ani de Craciun

Revenind la principalii adversari politici ai PD-L, deputatul a spus ca abordarea lui Crin Antonescu nu are nicio legatura cu ce se intampla acum in Romania, in timp ce Victor Ponta "este de o veselie suspecta".

"Abordarea lui Crin Antonescu nu are nicio legatura cu ce se intampla acum in Romania. Victor Ponta este de o veselie suspecta: are un aer bucuros al unui copil de zece ani de Craciun. Victor Ponta ne propune sa spargem geamurile de la Guvern. Este o viziune isteric-anarhista", a spus Sever Voinescu.

Sever Voinescu a participat, sambata, alaturi de mai multi lideri PD-L, la o dezbatere publica la Sibiu.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Sever Voinescu guvernare, #Voinescu Ponta Antonescu , #PDL