Voinescu: Nu ma sperie amenintarea lui Ponta in dosarul legat de Legea pensiilor

Marti, 19 Iulie 2011, ora 20:52
1468 citiri
Voinescu: Nu ma sperie amenintarea lui Ponta in dosarul legat de Legea pensiilor
Foto: Arhiva

Liderul PDL Sever Voinescu a declarat, marti, ca afirmatia lui Victor Ponta privind redeschiderea dosarului in cazul votului la Legea pensiilor odata cu venirea USL la putere este "o amenintare evidenta", dar ca, de fiecare data cand se va aplica legea, solutia va fi NUP.

"Este o amenintare, evident, insa nu ma sperie deloc. Ce nu intelege Victor Ponta este ca, ori de cate ori se va aplica legea, aceasta va fi solutia (n.r. de neincepere a urmaririi penale)" , a comentat vicepresedintele PDL Sever Voinescu. Democrat-liberalul a adaugat ca "s-a saturat" de amenintarile liderului PSD.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca decizia Parchetului privind neinceperea urmaririi penale impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, este una "rusinoasa si sfidatoare".

"Parchetului i-a luat zece luni ca sa gaseasca singurul procuror din Romania care nu se uita la televizor si care nu a vazut ca s-au furat voturile si ca 80 au fost 170. E o decizie rusinoasa si sfidatoare la adresa oamenilor care au vazut cu ochii lor ce s-a intamplat", a spus liderul PSD.

Ponta a mentionat ca in momentul in care USL va reusi sa ajunga la guvernare se va asigura ca procurorii vor fi independenti."Atunci cand procurorii vor fi din noi independenti se va redeschide acest dosar si Anastase cu Voinescu vor raspunde pentru incalcarea legii. Acum procuorii se ocupa cu ordine politice, ba se cearta cu opozitia, ba o spala pe Anastase", a mai afirmat Ponta.

Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis neinceperea urmaririi penale fata de presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si fata de secretarul Camerei, Sever Voinescu, in cazul plangerii PSD care viza votul pe Legea Pensiilor, care ii acuza de abuz in serviciu in forma calificata, fals intelectual, uz de fals si fals in declaratii, respectiv complicitate la aceste infractiuni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
#Anastase neincepere urmarire penala, #Anastase Voinescu vot lege pensii, #USL lege pensii , #PDL