Voinescu: Looserii cer demisia celor care au castigat

Miercuri, 13 Iunie 2012, ora 18:18
1630 citiri
Voinescu: Looserii cer demisia celor care au castigat

Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, critica pe pagina sa de socializare atitudinea colegilor "mai vechi din partid" care dau declaratii in presa despre soarta partidului si despre vina pe care o poarta unii lideri.

Voinescu se arata nemultumit de faptul ca unii dintre colegii sai de partid nu asteapta intalnirea Colegiului Director si "vorbesc cu presa inainte de a vorbi cu partidul".

"Vad cum curg pe canalele media fel de fel de declaratii, imprecatii si somatii din partea unor colegi mai vechi din partid. Am impresia ca si-au pierdut cumpatul dupa pierderea alegerilor locale. Ma asteptam la ceva mai multa maturitate de la ei. Ca unul cu mai putina experienta, socoteam ca e corect sa discutam maine, la Colegiul Director, toate aceste probleme.

Vad ca cei mai versati vorbesc cu presa si cu poporul inainte de a vorbi cu partidul. E o smecherie pe care promit sa o invat", scrie Voinescu pe facebook.

"Altfel, am, scurt, doar doua observatii. Prima, pana acum cei mai vechi erau iritati ca unii dintre cei noi nu comunica cu partidul, ci cu blogul sau cu presa. Acum, vad ca cei vechi cad in pacat, iar cei noi tac, decent, pana la sedinta de maine.

A doua observatie: looserii cer demisia celor care au castigat. Cum, din pacate, cei din dintai sunt mult mai multi decat cei urma, corul lor pare dominant", mai explica el.

Pedelistul mai spune ca ceea ce se intampla azi in partid este "un joc psihologic ieftin", iar masurile din cadrul organizatiei se vor lua nu pentru ca unii nu sunt in stare de nimic ci pentru ca "a fost curajos si a vorbit".

"Tare, tare de tot! E un pic comic, nu? In fapt, cred ca e un joc psihologic destul de ieftin: tipi tu la altii ca sa nu se bage de seama cat esti de neperformant, iar daca se baga de seama si se ia vreo masura, atunci masura e luata nu pentru ca nu esti in stare de mai nimic, ci pentru ca ai fost curajos si ai vorbit. Wow! Ma impresioneaza acesti barbati politici si tacticile lor inteligente... Ii voi urmari si pe viitor cu mare atentie", conchide democrat-liberalul.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Voinescu demisii PDL, #Voinescu versati PDL, #Voinescu declaratii Berceanu , #PDL