Voinescu: Lideri PDL din jurul lui Blaga ne dau SMS-uri si spun ca merg cu noi

Duminica, 03 Martie 2013, ora 19:06 2606 citiri
Foto: Arhiva

Sever Voinescu a comentat, duminica, campania interna din sanul PDL, precizand ca muti dintre cei care apar langa Vasile Blaga trimit mesaje reformistilor" ca le sunt alaturi.

"Dar sa nu credeti ca aceasta campanie interna este plina doar cu dezamagiri sau clipe de mare intensitate politica. E plina si de momente hilare. De pilda, sms-urile si mesajele pe care le primim din partea MULTOR lideri PDL care stau in campania asta strans in jurul lui Blaga si care ne spun ca, in inima lor, ei tin cu noi, ne ureaza succes 'sincer' si ne asigura ca 'la o adica', ei merg cu noi pina la capat, ca de noi are nevoie acum partidul! :))))))))))))))))))))))

Nu sunt foarte lamurit asupra dimensiunii rezervei de cadre pentru un partid politic de dreapta, dar stiu ca rezerva de Pristandale in Romania e inepuizabila...", a scris Sever Voinescu pe Facebook.

Macovei a depus motiunea "Reformistii": Facem politica prin bun simt, nu prin hotie

Voinescu se numara printre sustinatorii Monicai Macovei la presedintia PDL. Aceasta candideaza la sefia partidului alaturi de Elena Udrea si Vasile Blaga.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News