Voinescu: La o prima lectura, motiunea lui Boc este extrem de consistenta

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 16:52
1475 citiri
Voinescu: La o prima lectura, motiunea lui Boc este extrem de consistenta
Foto: Arhiva

Deputatul PD-L Sever Voinescu a declarat luni ca, dupa o prima lectura, motiunea premierului Boc i s-a parut "consistenta" si i-a dat impresia ca exista si "raspunsuri pe masa", insa a aratat ca nu s-a decis pe cine sustine, avand nevoie de "ragaz" pentru lectura motiunilor si pentru "asimilare".

"E un pic prematur sa comentez acum textul. Sunt bucuros sa constat, cel putin la o prima lectura, ca prima motiune este extrem de consistenta, dar le astept si pe celelalte. Spun ca e consistenta pentru ca sesizez, la o lectura superficiala, ca macar in privinta temelor abordate, ele sunt cat se poate de cuprinzatoare si mi-a facut impresia, la o prima parcurgere, ca avem si raspunsuri pe masa", a declarat Voinescu, la TVR Info.

Purtatorul de cuvant al PD-L a fost intrebat daca va sustine vreuna din motiuni. "Sigur ca da. Dar astept motiunile, sunt un om care rezoneaza cu ideile in general, mai putin cu oamenii. (...) E nevoie de un anumit ragaz pentru lectura, pentru asimilare", a explicat el.

Voinescu a spus ca nu l-a interesat sa candideze pentru sefia PD-L, ci sa intre intr-o echipa care sa aduca performante electorale.

"As fi putut, dar am socotit dupa ce am discutat cu mai multa lume ca e mai bine sa ma concentrez pentru o alta pozitie in BPN. Repet, ceea ce ma intereseaza este sa fac parte dintr-o echipa care va aduce partidul in urmatoarele batalii electorale extrem de grele. Sincer, postura de presedinte al PD-L mi se pare ca este mult prea exigenta fata de posibilitatile mele politice actuale", a sustinut acesta.

Deputatul spune ca nu s-a decis nici ce functie vizeaza. "As vrea sa fac parte din echipa, as vrea sa-mi aduc contributia la managementul si conducerea partidului meu. In perioada urmatoare voi decide pentru care din aceste pozitii voi candida", a adaugat pedelistul.

De notat ca Voinescu a intervenit telefonic la postul citat pentru a-si explica prezenta la prezentarea motiunii lui Emil Boc si pentru a nu se interpreta ca el se numara printre sustinatorii premierului. "Evident ca sunt astazi la partid pentru ca sunt purtatorul de cuvant al partidului si astazi sunt evenimente mediatice extrem de importante aici. Si voi fi pe parcursul intregii zile", a precizat acesta.

Anterior declaratiei lui Voinescu, Gheorghe Flutur spusese ca in curand membri ai tripletei Macovei-Preda-Voinescu isi vor anunta sustinerea pentru Emil Boc.

"Probabil ca in perioada urmatoare, unii dintre ei vor anunta acest lucru. Ii las pe dumnealor s-o faca, noi suntem deschisi (...) Daca ma intrebati pe mine, sunt convins ca cel putin unul dintre ei va fi pe lista noastra in perioada urmatoare. Lasati-i sa-si anunte singuri optiunea si intentia", declarase vicepresedintele democrat-liberal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Sever Voinescu PDL, #Motiune Emil Boc , #PDL