Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Voinescu: Gestul lui Ponta, cabotin. Discursul lui Nastase, culme a tupeului

Marti, 10 Aprilie 2012, ora 13:05
3311 citiri
Voinescu: Gestul lui Ponta, cabotin. Discursul lui Nastase, culme a tupeului
Foto:TVR Info

Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a atacat, dupa sedinta Biroului Permanent National al PDL, de marti, gestul presedintelui PSD, Victor Ponta, care a rupt scrisoarea prin care Traian Basescu se oferea sa demisioneze in schimbul revizuirii Constitutiei.

"Nu sunt multe lucruri de discutat despre congresul USL, a fost un spectacol propagandistic lipsit de substanta, marcat de un gest cabotin al domnului Ponta, povestea cu ruperea scrisorii si un moment pe care l-as numi o culme a tupeului in politica romaneasca, discursul lui Adrian Nastase, in care domnia sa, recent condamnat, a spus ca oamenii asteapta de la domnia sa si partidul sau sa lupte cu coruptia", a afirmat Voinescu.

PDL va face un rezultat uimitor

Voinescu s-a aratat convins ca PDL va scoate un rezultat foarte bun la Caras Severin, chiar daca presedintele Consiliului Judetean de acolo, Sorin Frunzaverde, a plecat din partid, luand mai multi primari cu el.

"E important de stiut ca aceasta filiala se reconstruieste foarte rapid. Am avut azi o discutie cu domnul Simion Iancu, presedintele interimar al filialei, care e si primarul din Otelul Rosu - Biroul Permanent Judetean e deja constituit.

In Biroul Permanent Judetean sunt membri primari ai unor orase importante de acolo - Otelul Rosu, Herculane, Bozovici, in care sunt primari PDL, care au ramas alaturi de partid", a mai precizat Voinescu.

Dupa parerea sa, PDL va reusi un scor "uimitor", chiar si fara Sorin Frunzaverde.

"Adversarii nostri si mijloacele media prietenoase lor au incercat sa spuna ca dupa domnul Frunzaverde nu mai exista filiala la Caras Severin (....)sunt convins ca vor face un rezultat uimitor in aceste alegeri si ca PDL va ramane chiar fara domnul Frunzaverde o forta politica importanta in acea parte a tarii", a conchis Voinescu.

El a mai informat ca lansarea candidatilor PDL la alegerile locale va avea loc pe 28 aprilie, nu pe 21 aprilie, cum era programat initial, explicand ca mutarea datei tine de "motive tehnice, legate de sala".

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Voinescu Ponta cabotin, #Voinescu Adrian Nastase culme tupeu , #PDL