Voinescu: Foarte multi parlamentari din Opozitie doresc sa revina in Parlament

Joi, 16 Februarie 2012, ora 23:02 1334 citiri

Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, ca stie ca foarte multi parlamentari din Opozitie doresc sa revina in Parlament, ca niciunul din cele 15 puncte prezentate de Victor Ponta nu este tabu pentru PDL, iar democrat-liberalii asteapta sa fie discutate.

"Noi stim ca sunt foarte multi parlamentari din grupurile socialiste care doresc sa revina in Parlament si sunt convins ca, pana la urma, punctul lor de vedere normal si corect va prevala. Niciunul dintre cele 15 puncte spuse de Victor Ponta in discursul de la investirea Guvernului nu este tabu pentru noi. Sunt probleme importante, vrem sa le discutam, dar trebuie sa ne intalnim in Parlament, nu altundeva. Ii asteptam", a afirmat Voinescu.

El a mai spus ca aceatsa greva parlamentara costa bugetul Camerei 1,2 milioane euro.

Intrebat daca sunt negocieri cu opozitia pentru a reveni in Parlament, Voinescu a spus ca un pas este acela ca premierul Mihai Razvan Ungureanu a solicitat secretarilor de stat in relatia cu Parlamentul sa fie foarte atenti cu numarul ordonantelor de urgenta.

"S-a cerut ca ministerele in momentul in care propun acte normative sa nu abuzeze de prerogativa ordonantelor de urgenta. Premierul a avertizat ministerele ca va fi destul de zgarcit in a accepta ordonante de urgenta", a explicat Voinescu.

El a mai spus ca nici PDL nu doreste sa se abuzeze de ordonante de urgenta, iar Guvernul Boc a fost "putin generos" cu numarul ordonantelor de urgenta fata de Guvernele Tariceanu si Nastase.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News