Voinescu, despre lipsa banilor pentru alegeri: Ponta inventeaza probleme

Miercuri, 16 Mai 2012, ora 20:19
1834 citiri
Voinescu, despre lipsa banilor pentru alegeri: Ponta inventeaza probleme
Foto: Arhiva (Romania Libera)

Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a declarat miercuri ca fondurile bugetare destinate organizarii alegerilor sunt gandite, in general, in anii electorali, a fi cuprinse in suma alocata pentru fondul de rezerva.

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca fostul Guvern si, respectiv, fostul sef al Executivului Emil Boc nu au alocat bani pentru organizarea alegerilor parlamentare din acest an.

"Victor Ponta, confruntat cu realitatea dura a guvernarii, inventeaza probleme. Domnia sa, desi a fost ministru, dovedeste in fiecare zi ca nu are nici cea mai vaga idee despre felul in care se conduce si se gestioneaza un buget. Banii pentru alegeri, in general, sunt de la bun inceput ganditi a apartine fondului de rezerva aflat la dispozitia primului-ministru.

Lucrul acesta s-a intamplat in mai toate exercitiile bugetare din anii electorali, inclusiv in cele cand Victor Ponta era ministru si aproba bugete ca ministru", a declarat purtatorul de cuvant al PDL.

Sever Voinescu i-a cerut premierului sa explice numirea facuta la portofoliul Agriculturii.

"Prin urmare, in loc sa inventeze false probleme si sa gaseasca falsi vinovati, mai bine ne-ar explica, de pilda, cum il tolereaza pe omul lui Dan Voiculescu la Ministerul Agriculturii, cand se stie ca Dan Voiculescu are un litigiu patrimonial cu acest minister. Dar, evident, Victor Ponta tace si arunca fumigene de genul acesta", a sustinut Voinescu.

Primul-ministru a acuzat miercuri fostul Executiv ca nu a prevazut niciun leu pentru organizarea alegerilor parlamentare din acest an.

"Ca un element de neprevazut, nu pot sa spun ca l-am primit cu mare fericire astazi, am constatat ca fostul Guvern nu a prevazut niciun leu pentru organizarea alegerilor parlamentare. Nu stiu daca dl fost prim-ministru Boc nu stia ca in 2012 urmeaza sa aiba loc alegeri parlamentare. Asta inseamna ca o sa avem o noua problema:in jur de 200 de milioane de lei", a declarat Victor Ponta.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Sever Voinescu Victor Ponta bani alegeri, #Sever Voinescu bani alegeri, #Sever Voinescu Dan Voiculescu, #Ponta bani alegeri Boc , #Victor Ponta