Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Voinescu: Campania din PD-L se desfasoara intre oameni harsiti in batalii

Vineri, 06 Mai 2011, ora 16:42
1421 citiri
Voinescu: Campania din PD-L se desfasoara intre oameni harsiti in batalii
Foto:Evenimentul Zilei

Deputatul PD-L Sever Voinescu considera ca atacurile dintre membri ai PD-L, in contextul alegerilor din partid, arata intr-adevar tensiune, insa aceasta e fireasca si nu va aduce prejudicii partidului si nici nu va duce la ruperea sa.

Intrebat despre faptul ca Cezar Preda a acuzat "nesimtirea" unor atacuri din tabara Boc, Voinescu s-a aratat de parere ca acesta este excesiv, insa nici ceea ce spune el, nici ceea ce spun altii nu va afecta PD-L, pentru ca in campanie sunt implicati oameni cu experienta.

Cezar Preda acuza nesimtirea atacurilor din tabara Boc

"E un cuvant mai greu, Cezar Preda e un temperament polemic si adesea e excesiv. Aceasta campanie din interiorul partidului nu a depasit niste limite care sa puna in pericol identitatea politica sau integritatea partidului. Este o campanie electorala interna care are o tensiune fireasca, este o campanie, va aduc aminte, care se desfasoara intre oameni politici harsiti in batalii si intre oameni politici cu un spirit extrem de dezvoltat si cu verva politica", a spus Voinescu pentru Ziare.com.

"Ea poarta si acest temperament al celor care competitioneaza. Daca ne gandim avand in vedere ceea ce conteaza cu adevarat, identitatea politica a PD-L si integritatea PD-L, campania asta nu cred ca a produs fracturi ireversibile sau lucruri de genul asta. N-as avea o teama de felul acesta. Asta conteaza, ca partidul sa ramana impreuna", a adaugat el.

El a vorbit si despre acuzatia aceluiasi Cezar Preda, conform careia unii au venit in PD-L doar cand acesta era la putere si nu au cunoscut perioada opozitiei "in noroaie", referindu-se la 2000-2004.

"Eu am venit in PD-L in 2008 si am castigat niste alegeri. Strict vorbind, cand am venit in 2008, partidul era in Opozitie. Cei care au venit in 2009 au venit cand partidul era la putere."

"Mai e ceva. In perioada asta la care colegii nostri se raporteaza cu nostalgie, s-a mai intamplat ceva. Partidul a trecut de la 7-10% la 35%. In mod normal, am crescut. Si a crescut de trei ori. Daca oamenii au problema ca partidul a crescut de trei ori, pentru ca a creste inseamna si a creste ca efective, ca numar de parlamentari de pilda, daca e problema ca a crescut, nu cred, nu stiu.

Eu cred ca suntem foarte bucurosi ca acest partid a crescut. Si cand cresti, cresti de la 7% la 35%, e normal ca cei care au venit noi sa fie foarte multi. Asta este. Daca partidul trebuie sa se intoarca la 7%, sa se intoarca la 7% si, evident, cei mai multi il vor parasi. Nimeni nu are ca scop sa se intoarca", a explicat Voinescu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Sever Voinescu congres PDL, #Voinescu atacuri PDL, #campanie PDL , #PDL
Comentarii
Poza Ioan din Chicago
Ioan din Chicago
rank 5
C
Cronos
rank 3
pentru unii este greu de inteles ca atunci cind n-ai de unde alege e mai trist decit atunci cind ai prea multi....