Sever Voinescu: Antena 3 si Realitatea TV duc o campanie jignitoare impotriva PD-L

Vineri, 06 Mai 2011, ora 10:25 3172 citiri
Foto:Innpolitics

Deputatul Sever Voinescu a declarat ca posturile de televiziune Antena 3 si Realitatea TV duc o adevarata campanie de denigrare a PD-L in aceasta perioada, campanie pe care o considera o jignire.

"Mie mi se pare ca asta e o campanie de denigrare si delegitimare a Conventiei noastra nationale, e o jignire la adresa intregului partid", a declarat Voinescu pentru Ziare.com.

"Stiu aceasta campanie pe care Antena 3 si Realitatea o sustin de multa vreme in privinta asta, invocand, va amintiti, de la cazul domnului Flutur pana la deplasari si asa mai departe. Mie mi se pare ca e o campanie extrem de periculoasa si realmente o iau ca pe o jignire. Eu am vazut toate delimitarile publice ale institutiilor implicate in aceasta acuzatie - ministere, SPP, la limita si Tarom. Mie mi s-au parut foarte clare si cred ca se explica foarte clar despre ce este vorba. A continua peste aceste explicatii lamuritoare e ceea ce face PSD si PNL, e o jignire la adresa intregului partid", a adaugat deputatul PD-L.

Intrebat daca Opozitia si posturile de televiziune critice la adresa Puterii sunt mai blande cu Vasile Blaga, asa cum au sugerat unii membri ai taberei Boc, Voinescu a spus ca el considera atacurile la adresa unui membru ca atacuri la adresa partidului si ca premierul Boc e atacat fiindca e mai expus.

Cezar Preda acuza nesimtirea atacurilor din tabara Boc

"Eu nu am contabilizat in felul acesta, le-am vazut de fiecare data ca pe niste atacuri impotriva PD-L. Evident ca domnul Boc a fost prim ministru si a fost mai expus, pentru ca a asumat un tip de raspundere mai mare. Sigur ca vedeta criticilor ramane presedintele Traian Basescu, e in top, continua sa fie o obsesie. Sigur ca vad o preocupare mai accentuata pentru unii membri ai partidului. Mi se pare ca orice atac venit impotriva unui membru al PD-L, mai ales in privinta celor doua posturi de televiziune, e un atac la adresa PD-L in intregime", a mai spus Voinescu.

El s-a declarat "convins" ca Emil Boc, pe care de altfel il si sustine, va recastiga sefia partidului la Conventia Nationala din 14-15 mai.

In ultimele zile, Antena 3 si Realitatea l-au atacat adesea pe premierul Emil Boc, pe care l-au acuzat ca a mers cu SPP-ul dupa el in campanie, dar si ca ar fi intarziat cu 50 de minute zborul unui avion.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News