Sever Voinescu: Antena 3 si Realitatea TV duc o campanie jignitoare impotriva PD-L

Vineri, 06 Mai 2011, ora 10:25
3285 citiri
Sever Voinescu: Antena 3 si Realitatea TV duc o campanie jignitoare impotriva PD-L
Foto:Innpolitics

Deputatul Sever Voinescu a declarat ca posturile de televiziune Antena 3 si Realitatea TV duc o adevarata campanie de denigrare a PD-L in aceasta perioada, campanie pe care o considera o jignire.

"Mie mi se pare ca asta e o campanie de denigrare si delegitimare a Conventiei noastra nationale, e o jignire la adresa intregului partid", a declarat Voinescu pentru Ziare.com.

"Stiu aceasta campanie pe care Antena 3 si Realitatea o sustin de multa vreme in privinta asta, invocand, va amintiti, de la cazul domnului Flutur pana la deplasari si asa mai departe. Mie mi se pare ca e o campanie extrem de periculoasa si realmente o iau ca pe o jignire. Eu am vazut toate delimitarile publice ale institutiilor implicate in aceasta acuzatie - ministere, SPP, la limita si Tarom. Mie mi s-au parut foarte clare si cred ca se explica foarte clar despre ce este vorba. A continua peste aceste explicatii lamuritoare e ceea ce face PSD si PNL, e o jignire la adresa intregului partid", a adaugat deputatul PD-L.

Intrebat daca Opozitia si posturile de televiziune critice la adresa Puterii sunt mai blande cu Vasile Blaga, asa cum au sugerat unii membri ai taberei Boc, Voinescu a spus ca el considera atacurile la adresa unui membru ca atacuri la adresa partidului si ca premierul Boc e atacat fiindca e mai expus.

Cezar Preda acuza nesimtirea atacurilor din tabara Boc

"Eu nu am contabilizat in felul acesta, le-am vazut de fiecare data ca pe niste atacuri impotriva PD-L. Evident ca domnul Boc a fost prim ministru si a fost mai expus, pentru ca a asumat un tip de raspundere mai mare. Sigur ca vedeta criticilor ramane presedintele Traian Basescu, e in top, continua sa fie o obsesie. Sigur ca vad o preocupare mai accentuata pentru unii membri ai partidului. Mi se pare ca orice atac venit impotriva unui membru al PD-L, mai ales in privinta celor doua posturi de televiziune, e un atac la adresa PD-L in intregime", a mai spus Voinescu.

El s-a declarat "convins" ca Emil Boc, pe care de altfel il si sustine, va recastiga sefia partidului la Conventia Nationala din 14-15 mai.

In ultimele zile, Antena 3 si Realitatea l-au atacat adesea pe premierul Emil Boc, pe care l-au acuzat ca a mers cu SPP-ul dupa el in campanie, dar si ca ar fi intarziat cu 50 de minute zborul unui avion.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Voinescu campanie Antena Realitatea, #Voinescu campanie PDL , #stiri Sever Voinescu
Comentarii