Voinescu acuza josnicia mogulilor care il ataca pe Basescu

Vineri, 01 Octombrie 2010, ora 11:48 2087 citiri

Intr-un atac virulent la adresa "mogulilor" din presa, deputatul PD-L Sever Voinescu le-a cerut, vineri, romanilor, sa nu se lase inselati de manipularile politice ale lui Victor Ponta sau de cele mediatice ale trusturilor de presa conduse de Sorin Ovidiu Vintu si Dan Voiculescu.

"Asediul politico-mediatic impotriva presedintelui a devenit si mai josnic. In Romania, raul invins de votul oamenilor a revenit si se manifesta cu verocitate. Se spune ca raul, odata invins, revine in forme mai subtile, dar mai agresive. Acesta a revenit, dar nu mai subtil, pentru ca se manifesta zilnic la televizor, si in mod sigur mai agresiv", a spus Voinescu, in cadrul unei declaratii de presa.

Iesirea deputatului PD-L a survenit la scurt timp dupa ce chiar premierul Emil Boc i-a atacat pe "moguli", afirmand ca "mogulii si politicienii si-au dat mana pentru suspendarea presedintelui".

Gafa a la Udrea, facuta de Boc: Norvegia, membra UE

"PD-L considera ca opinia publica trebuie sa afle care sunt dorintele maladive ale lui Dan Voiculescu si ale lui Sorin Ovidiu Vintu. Adevaratele motive tin de situatia financiara sau judiciara a celor doi domni. Din 2005 incoace, nici dl Vintu nici dl Voiculescu nu au mai putut sa jefuiasca din banul public. Romanii platesc si acum costul jafurilor facute de moguli", a mai afirmat Sever Voinescu.

Reclamand o serie de atacuri concertate, ale Opozitiei si ale trusturilor de presa, impotriva lui Traian Basescu, Voinescu este de parere ca "atacul politic este dat prin politicieni comandati, iar atacul mediatic este dat de jurnalisti aflati sub solda. Se vede de la o posta coordonarea dintre atacurile politice ale dlui Ponta si campania mediatica dusa de trustul condus de dl Vintu".

Cerandu-le romanilor sa nu plece urechea la manipularile si campania "de ura" dusa de Vintu si Voiculescu, deputatul PD-L a mai avertizat ca "instabilitatea politica este cel mai mare rau care poate afecta Romania".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza iancugheorghe
iancugheorghe
rank 5
TOT CE POATE FACE MAI BUN ,ACTUALA CLASĂ POLITICĂ PARLAMENTARĂ,ESTE SĂ DESCHIDĂ LARG ACCESUL LA VIAȚA POLITICĂ A CÎT MAI MULTOR CETĂȚENI,COMPETENȚI ȘI BUNI PATRIOȚI,CARE SĂ ÎNFIINȚEZE UN PARTID NOU ,CE VA RENAȘTE SPERANȚA ȘI ÎNCREDEREA ÎN CLASA POLITICĂ.