Soarta lui Sever Voinescu in PDL, transata luni

Luni, 21 Ianuarie 2013, ora 10:23 1773 citiri

Democrat-liberalii se intrunesc, luni, in sedinta pentru a discuta excluderea lui Sever Voinescu din partid.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat recent ca este posibil ca Sever Voinescu, cel care a demisionat din functia de vicepresedinte PDL, sa fie exclus din partid pentru ca in timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare a sustinut-o pe Maria Stavrositu, candidat PP-DD.

Organizatia judeteana PDL Constanta a solicitat, saptamana trecuta, excluderea lui Voinescu din partid, cu prilejul sedintei Biroului Permanent National.

In apararea lui Sever Voinescu a venit colegul sau de partid, eurodeputatul PDL Cristian Preda, care l-a criticat dur pe liderul PDL, Vasile Blaga, pe care l-a acuzat ca nu stie statutul PDL si ca vrea sa asiste la executii.

"Se pare ca Vasile Blaga nu cunoaste statutul PDL. Astazi, el a declarat ca va discuta situatia lui Voinescu cu organizatia din Constanta, care cere excluderea fostului deputat. Voinescu e insa membru al organizatiei din Prahova, asa ca, potrivit statutului, Blaga va trebui sa mearga la Ploiesti, nu la malul marii", a scris Cristian Preda pe blogul personal.

Blaga vrea sa il excluda pe Voinescu din PDL - vezi de ce

Sever Voinescu a demisionat pe 14 decembrie din functia de vicepresedinte PDL, motivul invocat fiind rezultatul slab obtinut de partid la alegerile parlamentare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News