Sever Voinescu spune ca "Basescu se alinta putin" - vezi de ce

Duminica, 04 Septembrie 2011, ora 18:19 981 citiri
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PDL Sever Voinescu a comentat, duminica, pe marginea declaratiilor facute de presedintele Traian Basescu, potrivit carora dupa varsta de 63 de ani nimeni nu va avea nevoie de el. In opinia vicelui PDL, seful statului "se alinta putin" cu aceasta afirmatie.

Totoata, Sever Voinescu, citata de Mediafax, remarca faptul sa presedintele este consecvent prin declaratia ca nu are de gand sa devina premier.

"Traian Basescu este consecvent, pentru ca ceea ce a spus astazi, la scoala de vara, in aceasta privinta (ca nu intentioneaza sa devina premier - n.r.) a spus tot timpul, inclusiv in campania din 2009. Adversarii lui politici tot incearca sa-l asemuiasca lui Putin, desi presedintele le spune mereu ca nu are de gand sa devina prim-ministru", a precizat vicepresedintele PDL.

Basescu: Daca PDL crede ca mai are nevoie de un Basescu care sa-l traga, se insala

"Pe de alta parte, cred ca, in afirmatia conform careia, dupa 63 de ani, nimeni nu o sa mai aiba nevoie de Traian Basescu, presedintele se alinta putin, pentru ca este deja o intreaga generatie de oameni politici tineri care a intrat in politica sub influenta lui Traian Basescu si care vor avea nevoie de Traian Basescu multa vreme de acum inainte", a adagat Sever Voinescu.

Acesta si-a exprimat si convingerea ca Traian Basescu va unul din cei mai longevivi oameni din politica.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii