Sever Voinescu: Ponta, in sufletelul sau robust si roz, adora comunismul

Miercuri, 19 Mai 2010, ora 21:41
2501 citiri
Sever Voinescu: Ponta, in sufletelul sau robust si roz, adora comunismul
Foto: InPolitics

"Victor Ponta habar n-are ce inseamna fascist", sustine deputatul PD-L sever Voinescu, criticandu-l pe liderul PSD, care l-a acuzat intr-o declaratie recenta ca procedeaza precum Hitler.

Sever Voinescu ii raspunde lui Victor Ponta intr-o postare pe blog, spunand ca acesta "foloseste cuvinte fara sa le citeasca instructiunile de utilizare".

"Orbit de adoratia infantila pentru alde Che Guevara si dus de manuta prin istoria recenta a societatii romanesti de dl Ion Iliescu, presedintele PSD habar n-are ce-i aia fascist si persista intr-o ratacire induiosatoare", scrie Sever Voinescu.

Democrat-liberalul ii si exlica lui Ponta diferenta dintre fascist si nazist, insa nu fara a strecura cateva atacuri dure.

"Ca sa-l lamuresc, totusi, pe dl Ponta cum e cu Hitler si cu fascismul, ii spun ca relatia dintre diabolicul furher si fascism a fost similara cu relatia dintre domnia-sa si comunism. In sufletul lui, Hitler era un admirator al fascismului, dar in actiunea politica a fost mult mai mult decat un fascist. La fel si dl Ponta, in sufletelul sau robust si roz, nazdravanul pesedist adora comunismul, dar in prestatia politica pare a fi mai mult decat un comunist", scrie Voinescu.

Deputatul PD-L adauga ca Ponta l-a calificat drept fascist din cauza ingrijorarii sale cu privire la posibilele violente de la mitingul de miercuri, la care au participat zeci de mii de persoane.

Democrat-liberalul ii da replica lui Victor Ponta, facand referire la trecutul Partidului Social-Democrat.

"De ce sa ne ingrijoreze ceea ce spune dl Ponta? (Nimic insinuant in aceasta intrebare!) Pentru ca istoria partidului sau este incarcata - prea incarcata - in privinta manipularii politice a protestelor sindicale. Mineriadele anilor 90 si amestecul partidului dlui Ponta in aceste mineriade sunt fapte istorice certe. Multe alte greve au fost executate la ordin pesedist", adauga Sever Voinescu.

Deputatul precizeaza ca "sindicatele au stiut sa organizeze excelent marele lor miting", iar semnalele trase de democrat-liberali "au fost utile si au avut mica lor contributie la buna desfasurare a mitingului".

Victor Ponta i-a acuzat pe Sever Voinescu si pe consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu de fascism, dupa ce acestia au avertizat ca PSD ar incerca sa provoace violente la mitingul de miercuri.

Ponta: Lazaroiu si Voinescu, ca doi fascisti ce sunt, procedeaza ca Hitler

"Domnii Voinescu si Lazaroiu, ca doi fascisti ce sunt, lanseaza astfel de provocari asa cum a procedat si Hitler in anii 30, atunci cand a dat foc la Reichstag, acuzandu-si apoi adversarii politici", a declarat Victor Ponta, pentru Gandul.

Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Administraţia actuală a realizat investiţii "prea puţine şi prea lente" pentru a reabilita reţeaua de termoficare a Capitalei, a declarat miercuri, 24 aprilie, liderul PNL Bucureşti,...
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
#Sever Voinescu, #Voinescu Ponta fascist, #Ponta Voinescu fascist , #stiri Sever Voinescu