Sever Voinescu: Parlamentarii PD-L nu sunt autisti

Sambata, 12 Iunie 2010, ora 22:07
2217 citiri
Sever Voinescu: Parlamentarii PD-L nu sunt autisti

Parlamentarii PD-L nu sunt autisti care nu au nicio legatura cu realitatea, sustine deputatul democrat-liberal Sever Voinescu, care spune ca acestia sunt supusi unor mari presiuni, din pricina masurilor de austeritate.

"Nu suntem 115 autisti care sunt complet in afara realitatii, e o presiune reala pe care o suporta fiecare parlamentar", a declarat Sever Voinescu, invitat sambata seara in platoul Antena 3.

Democrat-liberalul a mentionat ca este sensibil la situatia romanilor, in special a pensionarilor carora li se taie din pensii, insa precizeaza ca aprobarea unei motiuni de cenzura nu ar rezolva problema deficitului bugetar.

"Am sentimentul unei solidaritati imediate, insa nu cred ca inlaturarea acestui Guvern va duce la rezolvarea problemelor lor, problema lor sunt pensiile lor, iar caderea Guvernului nu va aduce bani de pensii", a spus Sever Voinescu.

Situatia in care s-a ajuns tine de modul in care au gestionat guvernele succesive Guvernul, de criza internationala, dar si de faptul ca Guvernul nu a luat, in vremuri de criza, nicio masura pentru a-i diminua efectele.

"Daca cineva isi imagineaza ca schimbarea unui guvern aduce bani la buget nu putem sa credem decat ca este naiv. (...) Este evident ca trebuie platite niste costuri si liderii politici, impreuna cu presedintele Basescu, trebuie sa le plateasca", a declarat Voinescu.

Senatorul Dan Sova a spus ca afirmatiile lui Sever Voinescu se aseamana cu "scena unui calau tandru", care isi deplange condamnatul.

Colegii mei solicita o "reimprospatare" guvernamentala

Membrii Partidului Democrat-Liberal cer o remaniere guvernamentala dupa motiunea de cenzura, a mai declarat deputatul PD-L Sever Voinescu.

Deputatul i-a raspuns senatorului PSD Dan Sova, care a spus ca, potrivit unor zvonuri, parlamentarii PD-L ar fi conditionat votul pe motiunea de cenzura cu schimbarea unor ministri, sustinand ca acest lucru nu este adevarat.

"Nu s-a pus problema in termeni de conditie, pe de alta parte foarte multi dintre colegii mei solicita o asemenea actiune de reimprospatare guvernamentala. Foarte multa lume discuta in intalnirile noastre din partid, si la intalnirile neoficiale, e evident ca ne preocupa acest lucru", a declarat Sever Voinescu.

Deputatul a precizat ca, personal, va pleda pentru remanierea guvernamentala, ca metoda de a recastiga increderea partenerilor sociali.

"Situatia economiei este extrem de grava, pentru ca exista o criza de incredere intre partenerii sociali, cei care sunt chemati sa traiasca cu aceasta criza, si eu nu vad o iesire decat pe baza unei refondari a increderii intre acesti parteneri", a conchis Sever Voinescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Sever Voinescu, #Voinescu remaniere, #Voinescu reimprospatare guvernamentala, #Voinescu motiune , #PDL