Sever Voinescu: Nu accept sfaturi de viata de la Adrian Nastase

Vineri, 13 August 2010, ora 14:25 3069 citiri
Foto: Realitatea TV

Deputatul PD-L Sever Voinescu spune ca nu accepta sfaturi de viata din partea lui Adrian Nastase si isi anunta colegii din conducerea partidului ca nu are de gand sa isi schimbe atitudinea, in ciuda reprosurilor adresate de Traian Basescu.

"In privinta onorabilitatii si, in general, a chestiunilor care tin de respect am cu totul alte surse de unde imi iau sfaturile de viata, iar Adrian Nastase nu va fi niciodata una dintre ele", i-a replicat Sever Voinescu lui Adrian Nastase, intr-o declaratie data pentru Ziare.com.

Nastase a comentat vineri, pe blogul sau, atat declaratiile sefului statului date joi la postul public de radio cat si criticile acestuia la adresa democrat-liberalilor Sever Voinescu si Cristian Preda, pe care i-a avertizat ca "daca nu au curajul sa recunoasca nici in ultimul ceas caracterul mizerabil al celui pe care il aduleaza, atunci sa nu spere la mai mult in cariera lor".

Nastase: Basescu uraste profesorii si se crede din nou Dumnezeu

In acelasi timp, rugat sa comenteze reprosurile facute de Traian Basescu in interviul acordat joi la RRA, Sever Voinescu a declarat foarte ferm: "Nu abandonez lupta, in sensul ca nu plec din Partidul Democrat Liberal, dar in acelasi timp nu imi schimb nici opiniile, declaratiile si nu retractez nimic din ceea ce am afirmat in trecut".

Basescu: Daca eu conduceam PD-L, Preda si Voinescu nu ar fi fost in partid

Voinescu ii raspunde lui Basescu: Ma gandesc daca o sa imi dau demisia din PD-L

De asemenea, intrebat daca prin iesirile sale politice urmareste sa dobandeasca notorietate, in vederea unei candidaturi la prezidentialele din 2014, asa cum a fost acuzat in mai multe randuri, Sever Voinescu a raspuns: "Nici vorba! Zambesc, asta e reactia mea".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News