Sever Voinescu: In cazul unui dialog initiat de premier, PDL are doar statut de invitat

Joi, 01 Martie 2012, ora 17:17 1713 citiri
Foto: Arhiva

Purtatorul de cuvant al PDL, deputatul Sever Voinescu, a facut cateva precizari legate de afirmatiile colegului sau Mircea Toader cu privire la un posibil dialog Putere-Opozitie convocat saptamana viitoare de premierul Mihai Razvan Ungureanu.

"Mihai Razvan Ungureanu nu este membru PDL, prin urmare in PDL nu i se poate decide agenda lui de intalniri. Probabil domnul Toader a spus ca a fost o discutie in partid in timpul careia unii colegi au spus ca ar exista aceasta intentie din partea premierului. E o mare diferenta, PDL nu decide ce face premierul", a precizat Sever Voinescu pentru Ziare.com.

In plus, acesta a subliniat ca in cazul organizarii unei astfel de intalniri de catre seful Executivului, PDL ar avea doar statut de invitat, la fel ca si celelalte partide.

"La o asemenea intalnire politica, noi am avea statutul de invitati. Premierul Ungureanu ne-ar invita si pe noi, ca si pe alte partide, sau nu, dar nu noi decidem pe cine invita premierul", a subliniat Sever Voinescu.

Mircea Toader, liderul de grup al deputatilor PDL, a declarat, miercuri seara, la Romania TV, ca premierul Mihai Razvan Ungureanu ii va invita pe liderii USL la discutii saptamana viitoare.

"In primul rand, eu nu am primit eu o asemenea invitatie. Nu contest informatia data de domnul Toader, dar n-am primit. Evident ca, daca o primesc, si eu, si Crin Antonescu, si Daniel Constantin atunci ne intalnim si discutam", a declarat presedintele PSD Victor Ponta, intr-o interventie telefonica in aceeasi emisiune.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News