Sever Voinescu: Doare sa constat ca unii colegi preiau atacurile lui Ponta

Marti, 08 Martie 2011, ora 23:20
1835 citiri
Sever Voinescu: Doare sa constat ca unii colegi preiau atacurile lui Ponta

Purtatorul de cuvant al PD-L Sever Voinescu a afirmat marti, la TVR1, ca ceea ce l-a surprins neplacut si l-a "durut" dupa sedinta CNC al PD-L de sambata a fost faptul ca unii dintre colegii de partid au adus acelasi gen de argumente ca si lideri ai opozitiei, precum Victor Ponta.

"Ce m-a surprins pe mine neplacut a fost sa constat ca in duelul retoric intre parti au fost in mod evident folosite de catre anumiti colegi idei, teze, informatii pe care le vehiculeaza Opozitia la adresa noastra. Si m-a mirat sa constat ca exista o unitate in cuget si simtiri sau macar in viziunea in legatura cu noi, cu demersul nostru intre unii colegi de partid si oameni precum Victor Ponta. Si asta doare, asta doare cel mai mult, nu atat disputa, nu atat argumentele sau atacurile la persoana (...) Dar sa constat ca intr-o sedinta a PD-L, daca inchid ochii si nu vad persoana care vorbeste, aud doar vorbele, nu m-ar surprinde cand deschid ochii sa vad ca e Victor Ponta, asta doare", a sustinut Voinescu.

Potrivit purtatorului de cuvant al PD-L, ceea ce s-a intamplat la CNC-ul de sambata pentru grupul din care face parte alaturi de Cristian Preda si Monica Macovei "se poate traduce foarte simplu, citand niste vorbe deja celebre in politica: Un fleac, ne-au ciuruit". "Mai invoc un citat cunoscut, Winston Churchill spunea ca in politica e ca in razboi, singura diferenta este ca in razboi mori o singura data, iar in politica mori de mai multe ori", a mai adaugat Voinescu.

Democrat-liberalul a precizat ca grupul din care face parte se gandeste "foarte serios" sa depuna o motiune la alegerile din PD-L. "Suntem intr-un moment in care evaluam pana la urma ce e mai bine pentru PD-L, pentru ca desi exista multi colegi, oameni din opozitie care critica gestul nostru, ca si cum ar fi fost facut in interes personal sau in interesul unei imagini personale, lucrurile nu stau deloc asa (...) Chiar si acum, cand ne gandim la motiune, ne gandim foarte serios sa facem in interiorul partidului o actiune perfect regulamentara, statutara, care sa aduca un plus PD-L, asta e ceea ce ne dorim", a spus Voinescu.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Sever Voinescu, #sever voinescu reformisti, #Sever Voinescu PDL , #PDL