Sever Voinescu: Daca vreun reformist va fi exclus din PDL, demisionam toti

Luni, 03 Iunie 2013, ora 11:43 2112 citiri
Foto: Arhiva

Membrii taberei reformiste ameninta cu demisia in bloc, daca vreunul dintre ei va fi exclus din partid la sedinta de luni a BPN, a declarat, luni, democrat-liberalul Sever Voinescu.

Acesta apreciaza, la RFI Romania, ca demisia lui Teodor Baconschi este o pierdere pentru partid, iar "vina principala o are conducerea PDL".

Sever Voinescu avertizeaza cu demisii in grup: "Daca astazi se ia decizia excluderii vreunuia dintre cei care au semnat motiunea Reformistii, nu va ascund ca decizia noastra unanima este sa demisionam toti! Dar eu nu cred ca se va ajunge aici. Nu cred ca astazi se vor lua decizii de excludere si cred ca presiunea din interiorul partidului pe care o punem pe conducere sa faca opozitie cu adevarat este benefica si pare a da rezultate".

In opinia sa, "Teodor Baconschi s-a simtit pe buna dreptate vexat, ranit de anumite atitudini ale conducerii partidului in raport cu domnia sa si in raport cu noi ca grup (...). Din punctul de vedere al partidului e o pierdere, nu trebuia sa se ajunga aici. Cred ca vina principala pentru aceasta pierdere o are conducerea PDL, care pur si simplu nu stie sa gestioneze relatia cu persoane poate mai sofisticate si mai altfel, sa zic, decat activul obisnuit de partid".

Citeste mai multe despre Sever Voinescu: Daca va fi exclus din PDL vreun semnatar al motiunii Reformistii, demisionam in bloc! pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News