Sever Voinescu cere urgent o remaniere a Guvernului

Joi, 01 Iulie 2010, ora 09:32 3305 citiri

Fostul purtator de cuvant al lui Traian Basescu, Sever Voinescu, vorbeste intr-un interviu publicat joi despre problemele pe care le "amplifica" presa, despre PD-L, partidul sau care "si-a pierdut sufletul" si despre neputinta Guvernului de a veni cu alte solutii la criza.

Sever Voinescu a declarat ca o remaniere profunda a Guvernului "este absolut necesara, urgenta persista", deoarece "pentru un Guvern asumat de dreapta, solutia cresterii taxelor ar trebui sa fie de neconceput".

In interviul acordat ziarului Puterea, Sever Voinescu a subliniat ca "in acest moment traim ca intr-un film, un thriller de serie B, cand sufletul cuiva se muta in corpul altcuiva, sufletul partidului s-a mutat in corpul Guvernului. Nu este normal".

Intrebat daca singurele solutii din care Guvernul a avut de ales au fost reducerea pensiilor sau majorarea taxelor, Voinescu a raspuns ca "problema noastra este ca noi nu avem in acest moment bani. Nu am auzit o alta solutie".

Si presa este criticata de Voinescu, el fiind de parere ca, desi problemele pe care ea le prezinta, sunt reale "dimensiunea care se da acestor probleme este amplificata de presa".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News