Sever Voinescu: Basescu a fost extrem de masculin in exprimare (Video)

Luni, 21 Iunie 2010, ora 23:38
2201 citiri
Sever Voinescu: Basescu a fost extrem de masculin in exprimare (Video)

Presedintele Traian Basescu a dat duminica, la intalnirea de la Snagov, "nota si tonul de leadership" de care PD-L avea nevoie, considera deputatul PD-L Sever Voinescu.

"Domnul Basescu este temperamental, in general, si la intalnirea de ieri (n.r. duminica), ca si la intalnirea de data trecuta, Traian Basescu a fost Traian Basescu. (...)

Si data trecuta, si acum, mizele fiind extrem de importante, mie mi s-a parut ca domnul Basescu a fost extrem de, cum sa spun, de masculin in exprimare si a dat nota si tonul de leadership de care partidul meu are mare, mare, nevoie, pentru ca in ultima vreme, in fine, structurile noastre de conducere sunt destul de firave", a spus Voinescu la Realitatea FM.

Ce s-a discutat la Snagov si pe cine a criticat Basescu?

Referitor la decizia de a amana problema remanierii guvernamentale pana in toamna, deputatul PD-L a afirmat ca el sustine in continuare ca ar fi fost bine "sa ne miscam un pic mai repede".

Voinescu a tinut insa sa precizeze ca a inteles si "logica" celor care au cerut o amanare a acestei masuri.

"Intr-adevar, din interiorul logicii politice, e un pic ciudat sa te repezi sa schimbi Guvernul, sa schimbi ministri importanti din Guvern, la cateva zile dupa ce i-ai sustinut intr-o batalie frenetica politica, asa cum a fost dezbaterea si votul pe motiunea de cenzura", a spus acesta.

Daniel Oajdea a fost dat afara de la intalnirea de la Snagov (Video)

Sever Voinescu a mai afirmat ca este ingrijorat de mesajele venite dinspre populatie.

"In momentul acesta este o crevasa de neincredere intre guvernanti si populatie si mi s-ar fi parut normal ca primul gest pentru a incerca sa restabilim aceasta baza de incredere sa fi venit dinspre Guvern si cred ca asta ar fi fost primul gest", a mai spus Voinescu.

Parlamentarii PD-L, liderii de organizatii, ministrii si premierul Emil Boc s-au intalnit duminica la Snagov pentru a discuta reducerile de personal si cheltuieli din cadrul ministerelor, agentiilor si companiilor de stat.

In ultimele zile parlamentarii au amenintat ca retrag sprijinul cabinetului Boc daca nu remaniaza anumiti ministrii.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Sever Voinescu Basescu, #Voinescu Basescu intalnire Snagov , #Traian Basescu