Sever Voinescu a devenit purtator de cuvant al PD-L

Luni, 28 Februarie 2011, ora 19:17 3432 citiri
Foto: Cotidianul

Deputatul Sever Voinescu a fost numit, prin decizia Biroului Permanent National, ca purtator de cuvant al PD-L, numirea sa facand parte dintr-o noua strategie de comunicare la nivelul partidului.

In schimb, Gheorghe Flutur, care pana acum suplinea in mod neoficial lipsa unui purtator de cuvant, va fi cel care va sustine briefingul de presa de la finele sedintelor saptamanale ale Biroului Permanent National.

"Pentru comunicarea din ziua de luni, in relatia dintre BPN si mass-media, voi fi in continuare eu cel care va comunica si sper intr-o comunicare buna. Purtatorul de cuvant al PD-L este Sever Voinescu. Va fi un calendar saptamanal de comunicare si sunt convins ca vom intensifica aceasta comunicare la nivel parlamentar, al partidului si al BPN", a declarat, luni, Gheorghe Flutur.

Sever Voinescu ar putea deveni purtator de cuvant la PD-L

Acesta a spus ca numirea lui Voinescu face parte din noua strategie de comunicare a PD-L, care a fost aprobata de catre conducerea partidului. Nu a fost insa luata o decizie definitiva referitoare la participarea lui Voinescu la sedintele Biroului Permanent National.

"Eu cred ca trebuie sa participe. N-am discutat, dar este implicita participarea pentru ca un purtator de cuvant trebuie sa fie la curent cu tot ce se intampla in partid si sa fie disponibil pentru relatia cu mass-media 24 de ore din 24", a apreciat Gheorghe Flutur.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News