Blaga, despre excluderea lui Voinescu: Nu ma preocupa sa dam afara oameni din PDL

Luni, 21 Ianuarie 2013, ora 12:55 1626 citiri

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni, inaintea sedintei BPN in care se discuta despre o posibila excludere a lui Sever Voinescu, ca nu il preocupa sa dea pe nimeni afara din partid, deoarece democrat-liberalii au nevoie de oameni si sunt si alte sanctiuni in afara demiterii.

Fiind intrebat daca va propune vreo sanctiune in cadrul BPN pentru Sever Voinescu, liderul PDL a spus ca va avea o discutie cu acesta, dar nu il preocupa sa dea pe nimeni afara din partid.

"Nu ma preocupa, am spus inca o data sa dam afara pe nimeni din partid. O sa am o discutie si cu domnul Voinescu. Organizatia de la Constanta sigur si-a mentinut punctul de vedere, o sa am o discutie si cu domnia sa. Sunt si alte sanctiuni, avem nevoie de toti oamenii in partid", a fost raspunsul lui.

Intrebat in continuare daca l-a convocat pe Voinescu azi la sedinta BPN, democrat-liberalul a spus ca nu, dar o sa discute cu el. "Nu, nu l-am convocat. O sa discut eu cu el pentru ca nu mai este membru al BPN", a precizat Vasile Blaga.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii