Thriller de trei ore în meciul Serenei Williams la Wimbledon! Surprize mari la Londra VIDEO

Miercuri, 29 Iunie 2022, ora 07:35
8609 citiri
Thriller de trei ore în meciul Serenei Williams la Wimbledon! Surprize mari la Londra VIDEO
Serena Williams a fost eliminată de la Wimbledon FOTO facebook

A doua zi de meciuri la Wimbledon a oferit noi surprize, dar și meciurile spectaculoase, demne de un Grand Slam.

Americanca Serena Williams a revenit cu eşec la turneul de la Wimbledon, fiind eliminată, marţi seară, de franţuzoaica Harmony Tan (115 WTA), scor 5-7, 6-1, 7-6 (10/7).

Meciul a durat trei ore şi 10 minute. În turul doi, Harmony va evolua cu spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 45 mondial.

O altă americancă, Sloane Stephens, câștigătoare de Grand Slam, a pierdut și ea, fiind eliminată de chinezoaica Quai Zheng.

Și campioana olimpică Belinda Bencic (16 WTA) a părăsit competiția, fiind învinsă tot de o chinezoaică Quai Wang (140 WTA).

Camila Giorgi, Jill Teichmann, Shelby Rogers, Yulia Putintseva sau Daria Saville sunt alte nume importante care au fost eliminate marți.

Dimitrov s-a retras din turneu

La băieți, bulgarul Grigor Dimitrov a fost nevoit să se retragă din motive medicale în partida cu Steve Johnson. Semifinalist la Roland Garros, danezul Holger Rune a fost eliminat de americanul Marcos Giron. Și canadianul Felix Auger- Alliasime (9 ATP) pleacă acasă, după ce a pierdut la americanul Maxime Cressy.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Români eliminați în primul tur de la Țiriac Open
Români eliminați în primul tur de la Țiriac Open
Perechea română Marius Copil/Bogdan Pavel a fost învinsă de cuplul Nuno Borges (Portugalia)/Reese Stalder (SUA), cu 6-3, 7-5, miercuri, în prima rundă a probei de dublu din cadrul turneului...
Serena Williams se apucă de un nou sport! Spune că nu are nici un risc
Serena Williams se apucă de un nou sport! Spune că nu are nici un risc
Serena Williams este pasionată de investiții încă din perioada în care era jucătoare activă și câștiga zeci de milioane de dolari pe an, e acum decisă să cumpere o echipă de baschet...
#Serena Williams, #wimbledon, #eliminare, #Harmony Tan, #Thriller , #stiri tenis