Serban Nicolae: Solicit Guvernului sa renunte la asumarea raspunderii pe proiectul referitor la Justitie

Joi, 12 Decembrie 2019, ora 12:40 3503 citiri
Foto: Facebook/Serban Nicolae

Presedintele Comisiei Juridice a Senatului, social-democratul Serban Nicolae, solicita Guvernului sa renunte la asumarea raspunderii pe intreg proiectul referitor la Justitie.

"Am depus un punct de vedere prin care solicit renuntarea la proiectul referitor la Justitie. Toate cele trei puncte au solutii in procedura parlamentara deja pe rol", a declarat, joi, Serban Nicolae.

Senatul si Camera Deputatilor s-au reunit, joi, in sedinte comune succesive pentru angajarea raspunderii Guvernului pe trei proiecte.

Conform programului, in prima sedinta comuna, Guvernul urmeaza sa isi asume raspunderea asupra proiectului de lege privind unele masuri pentru asigurarea bunei functionari a instantelor judecatoresti si a Parchetelor de pe langa acestea in anul 2020, cea de a doua sedinta comuna vizeaza proiectul de lege pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul transportului de persoane, iar in cea de a treia - proiectul de lege pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul 2020.

Citeste si Guvernul nu-si mai asuma raspunderea pentru doua modificari in Justitie. S-au rezolvat in Parlament

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News