Serban Nicolae jubileaza dupa ce i-a trecut legea de CCR: Domnule Isarescu, organizati repatrierea aurului!

Miercuri, 26 Iunie 2019, ora 14:50 7566 citiri
Foto: Facebook/Serban Nicolae

Senatorul Serban Nicolae, unul dintre initiatorii legii care prevede ca BNR sa repatrieze 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate, a facut apel la Klaus Iohannis sa promulge legea, dupa ce CCR a decis, miercuri, ca este constitutionala.

"Domnule Iohannis, promulgati Legea! Domnule Isarescu, organizati repatrierea aurului! Macar atat sa faceti pentru Romania ca demnitari ai statului roman.

Poate nu intamplator, decizia Curtii Constitutionale a Romaniei in aceasta speta s-a dat de Ziua Drapelului National, 26 iunie", a scris Serban Nicolae pe Facebook.

Acesta a amintit ca proiectul sau si al lui Liviu Dragnea a avut sustinerea parlamentarilor PSD si ALDE, insa PNL, USR si UDMR au votat impotriva.

"Mugur Isarescu, guvernatorul BNR (propus si votat de parlamentarii PSD!), s-a opus din rasputeri acestei propuneri, sustinand chiar teze pentru care un student la ASE ar pica examenul de specialitate fara drept de apel", a punctat el.

Amintim ca CCR a respins, miercuri, sesizarea depusa de PNL in legatura cu proiectul legislativ initiat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae care prevede ca BNR sa repatrieze 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate.

CCR a respins sesizarea pe motiv de oportunitate si prin urmare legea este constitutionala.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News