Plesoianu si Codrin Stefanescu, reactii dure dupa ce Serban Nicolae a ramas fara functii in Senat

Joi, 04 Iulie 2019, ora 07:45 10670 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Liviu Plesoianu si Codrin Stefanescu au criticat dur decizia Comitetului Executiv al PSD de a-l schimba pe Serban Nicolae de la conducerea grupului PSD din Senat, in principal pentru opozitia manifestata fata de numirea lui Mugur Isarescu la conducerea BNR pentru un nou mandat.

"Ce au inteles azi colegii mei din Cex-ul PSD dupa decizia CCR? Nimic. L-au 'decapitat' pe Serban Nicolae. Cica e prea obraznic...", a scris Stefanescu pe Facebook.

"Ati savarsit azi o mare mizerie: mazilirea lui Serban Nicolae pentru ca nu a fost de acord cu decizia de a-l sprijini pe Isarescu pentru un nou mandat! Toate deciziile din ultimele saptamani nu fac nimic altceva decat sa-i tradeze pe oamenii care ne-au votat! Faceti praf acest partid, asta faceti...", afirma Liviu Plesoianu intr-o postare pe Facebook.

Comitetul Executiv al PSD a decis miercuri seara inlocuirea lui Sernam Nicolae de la conducerea grupului PSD din Senat.

Dupa Congresul PSD, unde au candidat pentru functia de presedinte, respectiv pentru cea de secretar general, Liviu Plesoianu si Codrin Stefanescu au exprimat opinii critice la adresa noii conduceri a partidului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
niculaeda
rank 5
"Plesoianu si Codrin Stefanescu, reactii dure dupa ce Serban Nicolae
MacGigi
rank 5
Romania va expulza un diplomat rus :) Il preferati pe plesoianu sau