Ecaterina Andronescu, Florin Iordache si Serban Nicolae canta, chiuie si danseaza de Revelion la Romania TV (Video)

Vineri, 29 Decembrie 2017, ora 12:24 7363 citiri
Foto: captura video Facebook / ChelemeNews

Deputatii PSD Serban Nicolae si Florin Iordache, cunoscuti pentru atitudinea lor aroganta fata de Opozitie si bataliile duse cu ambasadele pe tema Legilor Justitiei, vor putea fi vazuti in noaptea de Revelion cantand muzica populara la Romania TV, postul fondat de fugarul Sebastian Ghita.

Florin Iordache va canta "Ma dusei sa trec la Olt", iar Serban Nicolae, "Pusca si cureaua lata", anunta Recorder.ro.

Mai mult, Serban Nicolae poate fi vazut in clipul de promovare pupandu-i mana unui cantaret de muzica populara.

Foto: captura video Facebook

Iordache si Nicolae sunt doar doi dintre politicienii care au acceptat sa faca show la Super Revelionul Romaniei, productia pregatita de Romania TV. Printre social-democratii care vor participa la "cheful maraton" si vor dantui in hore, chiuind alaturi de vedete ale muzicii populare, dar si de alti jurnalisti sau invitati, cum ar fi fostul lider al minerilor Miron Cozma, care a facut 10 ani de inchisoare, se mai afla sobra Ecaterina Andronescu, veselul ministru al Educatiei Liviu Pop sau medicul Nicolae Bacalbasa, celebru pentru vulgaritatile sale.

In imagini mai apar, printre altii, Petre Roman, fostul sef al guvernului daramat de minerii condusi de Miron Cozma, dar si reprezentanti ai Opozitiei, cum ar fi Robert Turcescu, Traian Igas sau Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al sectorului 2.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News