Selly a explicat în detaliu pe ce cheltuie 20.000 de euro pe lună: ”Nu vă gândiți că stau doar pe iaht”

Sambata, 18 Martie 2023, ora 06:57
20405 citiri
Selly a explicat în detaliu pe ce cheltuie 20.000 de euro pe lună: ”Nu vă gândiți că stau doar pe iaht”
Selly, alături de iubita Smaranda

Andrei Șelaru (22 de ani), vlogger, cântăreț și actor, cunoscut sub numele de scenă Selly, a revenit asupra subiectului controversat legat de cheltuielile sale lunare.

Invitat recent la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", el a dezvăluit câți bani cheltuie pe lună.

"Pe plan personal, excluzând cheltuieli de producție, costurile pe care le au firmele mele, cred că între 10.000 și 20.000 de euro pe lună. N-aș ști să spun o sumă exactă”, a spus Selly, provocând un val de reacții în spațiul public.

Într-un interviu pentru Cancan.ro, Selly a făcut lumină în acest caz, detaliindu-și cheltuielile.

”Am văzut că foarte multă lume a sărit pe mine, e o afirmație pe care eu puteam să nu o fac, îmi era foarte simplu să zic ”doamna Rifai, habar n-am, să mor dacă știu”, dar aparent lumea apreciază mai mult falsitatea, decât un răspuns sincer.

Și repet ce am zis, sunt 10.000 € – 20.000 € pe lună, cheltuieli strict personale, fără salarii, fără angajați, fără producții, fără investiții. Și am o viață plictisitoare, fără extravaganțe și fără aroganțe.

Plecăm de la chirie, chiria mă costă 3.000 € pe lună pentru că îmi place să stau într-un apartament mare și într-un cartier cu niște oameni cu care să fac networking și o comunitate de oameni foarte șmecheri.

În fiecare zi mănânc la restaurant, pentru că nu am timpul să îmi gătesc, îmi place să mănânc la restaurant, după cum vezi m-am mai și îngrășat pentru că îmi iau de obicei și starter și fel principal. Mănânc la restaurante OK, așa că restaurante cu cafele, tot ce consum, nota de plată pe fiecare zi, cel puțin 100 €. 30 de zile, încă 3.000 €, suntem la 6.000 €. În banii ăștia nici nu am pus-o pe Smaranda (n.r. iubita lui Selly).

După aia tot ce înseamnă partea de cluburi, nu ies de mai mult de două ori pe lună în club. Să zic cheltui între 500 € – 1.000 € pe seară. Zi un 500 € să fim decenți. Mai pune 1.000 €, suntem la 7.000 €.

Cumpărături fac cred că o dată la două luni, detest să merg la cumpărături, e o chestie femeiască. Dar fiindcă merg atât de rar, mereu trăiesc cu impresia că trebuie să am haine, că n-am cu ce să mă îmbrac. Și când merg o dată la două luni, sparg vreo 2.000 € pe puțin, pentru că îmi mai iau și mie, mai iau și un cadou, îi mai iau și Smarandei. Și oricum 2.000 €, dacă te duci la un magazin din ăsta cu haine de brand poți să îi spargi dintr-o piesă. Eu acum pun numai minime, merg pe minim. Suntem la 9.000 €.

Vacanțe bag vreo trei pe an, dar acolo cheltui mai mult decât de obicei, stau la hoteluri scumpe, îmi mai închiriez și mașină. Merg cu un anturaj de prieteni mai bogați decât mine de obicei, mergem în locuri foarte scumpe, nu cred că a fost vacanță să cheltui sub 10.000 €, 15.000 € – 20.000 €. La 10.000 €, trei vacanțe pe an sunt 30.000 €, împarte la 12 luni, zi încă 3.000 €. Suntem la 12.000 € -13.000 €.

Nici n-am mai pus taxiuri, benzină, revizii la mașină, mai lovesc mașina, o mai repar, n-am mai pus cadouri. N-am mai pus că mai am și eu o zi de naștere, unde numai la ziua mea am cheltuit 10.000 € plus pe ziua mea anul ăsta. Și se adună.

Dar cu toate astea, eu în viața mea de zi cu zi, când stai să te gândești, mă trezesc dimineața, mă îmbrac, mă duc la birou, termin la 6-7, mă duc mănânc la restaurant, mă duc acasă și dorm. Cu cheltuielile astea de 10.000 € – 20.000 € pe lună nu vă gândiți că stau doar pe yacht, iar la club cu o notă de 500 € nu îți vine nicio artifică”, a declarat Selly pentru sursa citată.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Interzicerea închirierii locuințelor în blocurile cu bulină. Expert: "Sunt multe clădiri la fel de vulnerabile"
Interzicerea închirierii locuințelor în blocurile cu bulină. Expert: "Sunt multe clădiri la fel de vulnerabile"
Pregătirea României și a Capitalei pentru următorul mare cutremur a intrat pe agenda publică în 2024. Miercuri, 10 aprilie, edilul Nicușor Dan a anunțat un proiect pilot de evaluare rapidă...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#selly, #bani, #chirie, #vacante, #iubita , #stiri financiare