Sebi Ghita se intoarce. Dragnea-voda si-a lui ceata au facut-o lata (Pamflet)

Autor: Dragos Dragoteanu - antreprenor
Miercuri, 08 Februarie 2017, ora 13:17
14074 citiri
Sebi Ghita se intoarce. Dragnea-voda si-a lui ceata au facut-o lata (Pamflet)

Din ciclul "Apa, aerul si fraierul nu se termina niciodata", astazi voi face o dezvaluire de senzatie. Nu mai dau pe nimeni in gat. Ma dau singur. Va marturisesc ca mi-am lasat barba. Pe cap nu mai am ce sa-mi las, asa ca din cand in cand imi pun cate o peruca, cu par ondulat. Uneori, nici eu nu ma mai recunosc in ce hal am ajuns!...

Nu stiu ce se va intampla cu tara mea, fara mine. Au facut-o procurorii si judecatorii harcea-parcea. Cum e posibil sa se dea la mine, dupa cate servicii am facut eu pentru binele patriei? Acum scriu o carte despre mine, cu toate tunurile pe care le-am tras statului. Cat m-a costat, cui am impartit, cu nume, prenume, locuri, conturi, banci si fapte. Presimt ca o sa fie un best-seller dambovitean. Stiu ca, daca voi ajunge vreodata la parnaie, nu imi vor fi scazute zile din pedeapsa, de aceea ma grabesc sa o trimit la tipar inainte.

Mi-am adunat gandurile si scriu. Pe aici pe unde m-am aciuat, nu prea am cu cine sa discut. Cei doi-trei baieti cu ochi albastri, care mi-au ramas fideli si ma insotesc, sunt cam inculti. N-am ce sa le cer mai mult. Vorba aceea: "Unde nu e nici Dumnezeu nu cere". Nu sunt capabili sa-mi tina de urat. Se vede treaba ca nu lucreaza decat dupa proceduri si sunt un fel de corporatisti ai statului.

Fostul meu "frate", prieten la catarama, generalul Coldea, nu prea a facut performanta in SRI. S-a ocupat mai mult de politicieni decat de baietii lui din interior. Asa am ajuns eu un fel de Osama bin Laden autohton. Dupa ce-am facut afaceri cu securistii, m-au dat "most wanted". Ce urat! I-au plagiat pe americani, care au procedat la fel. Intai l-au facut mare pe Osama, apoi l-au cautat pana l-au lichidat.

Va marturisesc ca m-am cam plictisit departe de casa, de partid si chiar de DNA. Mai ca-mi vine sa ma dau batut. Dar, nu, astept ca enoriasii din PSD sa-si revina dupa abrogarea OUG 13 si (re) vin in Romania, numai daca mi se pune covor rosu de la Otopeni pana... la Rahova. Am si eu ambitia asta. Nu vreau sa vin pe malurile Dambovitei oricum. Vreau putina recunoastere doar si pentru simplu fapt ca v-am scapat de Coldea.

Poate va intrebati ce vina am eu ca m-au racolat? Aveau nevoie de un fraier si m-au ginit pe mine. Eram tanar, aveam par in cap (sic!) si stiam sa manuiesc calculatorul si banii precum stiau securistii sa joace jocul lor favorit: "Ochiul si timpanul". Uneori si eu ma intreb cum am putut sa fiu atat de prost, dar merg mai departe. Vorba lui Paulo Coelho din Jurnalul unui mag: "singur alergi mai repede, impreuna ajungi mai departe" nu se potriveste la romani. La noi alergi impreuna si ajungi singur dupa gratii! Am avut revelatia asta dupa ce am fugit din Romania, in pelerinaj.

Va spun sincer, m-am pacalit. Am crezut ca daca particip la cateva mese cu capii SRI si turnatorii lor facem echipa buna. Da de unde!... Ei au vazut in mine ce n-am vazut nici eu. O unealta! Asta am fost, asta am ramas si ma tem ca stiu si unde voi fi folosit. Viata mea din paradisul romanesc s-a schimbat. Pe aici, chiar daca nu e frig, nu ma pot bucura de libertate. Ma uit pe net si ma ingrozesc. Toti ma cauta, toti ma vor, toti intreaba de mine.

Dar, atata va spun....Cele cateva episoade pe care le-ati vazut sunt numai inceputul. Vreau sa depasesc serialele din "Caracatita". Voi face dezvaluiri incendiare numai pe RTV, episod dupa episod, pana vine prietenul meu, Victor Ponta, sa-mi faca concurenta. Nu ma opresc nici mort, nici viu. Daca ati sti cate am sa va povestesc nu v-ati mai dezlipi ochii de pe postul meu. Toate la timpul lor.

Pana la episodul urmator va las pe mana lui Dragnea-voda si-a lui ceata. Ei sunt speranta mea. Ma rog, si-a lor, ca doar nu vor sa fim colegi de celula. Mai bine toti in libertate sau macar in Parlament. Pot sa defileze un milion de romani saptamanal, important e sa iasa naiba mai repede legea gatierii ca, dupa ce vine primavara, lumea devine melancolica si iese la iarba verde, nu mai sta aiurea prin Piata Victoriei, sa inghete de frig.

In final, vreau sa dedic un ultim mesaj catre (fostii) colegii din SRI si celelalte structuri secrete care ma cunosc bine. Chiar foarte bine. Il voi cita pe Alexandru Lapusneanu. Vorbele lui ar putea sa fie tema de studiu pentru examenele de grad din servicii. Viziunea lui despre tradare si tradatori a exprimat-o perfect intr-o singura fraza, care ar trebui sa dea de gandit celor care imi vor raul: "De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sebastian Ghita urmarit international, #Sebastian Ghita PSD Dragnea SRI Coldea , #DNA
Comentarii
Poza Traiannn
Traiannn
rank 5
Poza Doresc disparitia PSD
Doresc disparitia PSD
rank 5
Un pamflet care mi-a redat buna dispozitie. Multumesc d.le Dragos .