Sebastian Ghita, la mana colegilor deputati - afla daca va putea fi arestat

Miercuri, 30 Martie 2016, ora 08:02 2362 citiri
Foto: Digi24 Tv

Cererea sefului DNA, Laura Codruta Kovesi, pentru incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului Sebastian Ghita va fi dezbatuta si votata miercuri de plenul Camerei Deputatilor.

Potrivit secretarului Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, cererea DNA va fi votata la finalul sesiunii de vot final programata la ora 13,00.

Votul va fi secret cu bile, plenul urmand sa acorde un vot cu privire la cererea de incuviintare a retinerii lui Ghita si un altul pe cererea privind arestarea preventiva.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat marti cererea DNA privind incuviintarea retinerii lui Sebastian Ghita, iar in cazul arestarii preventive a acestuia nu a fost intrunit numarul de voturi necesar avizarii.

Sebastian Ghita, la mana colegilor juristi: Aviz pentru retinere, la un singur vot de arestare

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a cerut sesizarea Camerei Deputatilor pentru incuviintarea retinerii si arestarii preventive a lui Sebastian Ghita, anchetat intr-un nou dosar.

Deputatul este acuzat de dare de mita (2 infractiuni), folosire de informatii care nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii (2 infractiuni), santaj, cumparare de influenta si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Sebastian Ghita, la mana colegilor deputati - afla daca va putea fi
C
Cronos
rank 3
Ghita are pile la justitie!! Pe el il pot lasa in siguranta pe mana