Cozmin Gusa, Dan Andronic si Sebastian Ghita s-au intalnit, la un sprit, in Belgrad

Vineri, 18 Ianuarie 2019, ora 14:48 19493 citiri
Foto: Facebook/Dan Andronic

Analistul politic Cozmin Gusa, unul dintre actionarii Realitatea TV, fostul deputat PSD Sebastian Ghita, cel care controleaza postul Romania TV, si afaceristul Dan Andronic - patronul publicatiilor "Evenimentul Zilei" si "Capital"-, au fost fotografiati impreuna la Belgrad (Serbia).

Sebastian Ghita se afla in Serbia din aprilie 2017. Acesta este cercetat penal in mai multe dosare, fiind achitat in doua dintre ele: cel in care era anchetat alaturi de mai multi sefi de politie din Prahova si in dosarul in care era acuzat ca i-a dat mita fostului primar din Ploiesti Iulian Badescu. Niciuna dintre decizii nu este definitiva.

Cozmin Gusa a confirmat aceasta intalnire. "Dupa cum vedeti din fotografie, nu suntem singuri, ci cu un grup de prieteni, inclusiv oameni din presa. Am venit ieri, am discutat cate ceva despre situatia din mass-media si am baut un sprit. Chiar acum ma imbarc sa revin in Bucuresti", a declarat Gusa pentru Libertatea.

Si Dan Andronic a confirmat intalnirea intr-o postare pe Facebook.

"La Belgrad, impreuna cu niste prieteni. Inconjurati de civili. Civili everywhere? Am vorbit doar despre media. Amanunte sa dea Cozmin. El e purtatorul de cuvant", a scris Andronic.

In aceste zile, la Belgrad, se afla o delegatie de oficiali rusi condusa de presedintele Vladimir Putin.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii