Un tunisian sare in ajutorul lui Coltescu: "Eu nu sunt nici alb, nici negru, sunt intre si nu am avut probleme cu rasismul in Romania"

Vineri, 11 Decembrie 2020, ora 11:016224 citiri
Un tunisian sare in ajutorul lui Coltescu: "Eu nu sunt nici alb, nici negru, sunt intre si nu am avut probleme cu rasismul in Romania"
Foto: captura video

Tunisianul Younes Hamza a jucat in Romania pentru Petrolul Ploiesti si ii ia apararea lui Sebastian Coltescu, arbitrul acuzat de rasism la meciul din Champions League, dintre PSG - Istanbul BB.

"Romanii respecta toate religile si toate culorile. Eu locuiesc in Romania de foarte mult timp, nu sunt alb si nici nu sunt "negru", sunt intre.

Eu nu am avut niciodata probleme in legatura cu rasismul niciodata in Romania. O tara multicurala si frumoasa.

Eu cunosc bine limba romana si acolo este o mare diferenta intre cuvantul "negru" si "negro"", a scris Hamza pe o retea de socializare.


Turcii ii sar la gatul lui Coltescu, il vor suspendat pe viata.

"Acest gen de arbitru ar trebui radiat pe viata. Data de 8 decembrie va ramane in istoria mondiala ca o zi a rezistentei impotriva rasismului", a spus presedintele lui Istanbul BB despre Sebastian Coltescu.

Deocamdata nu s-a luat nicio decizie in acest caz. UEFA a format o comisie care va analiza toate informatiile si toate imaginile video de la acest meci.

In plus, vor chemati la audieri romanii din brigada de arbitraj si oficialii de la Istanbul BB si PSG.