Mihai Stoica, declaratii acide in scandalul Coltescu: "Lezatii astia au mers la vestiare ca sa apara politicienii pe retele"

Miercuri, 09 Decembrie 2020, ora 14:26
6017 citiri
Mihai Stoica, declaratii acide in scandalul Coltescu: "Lezatii astia au mers la vestiare ca sa apara politicienii pe retele"
Mihai Stoica

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a scris miercuri pe Facebook ca sportivii mari nu parasesc terenul din motive pe care nici nu le cunosc, conform news.ro.

"Sportivii mari performeaza, nu parasesc terenul din motive pe care nici nu le cunosc. "Lezatii" astia au mers la vestiare ca sa apara politicienii cu reactii pe retele. De aseara nu mai sunt fan Mbappe. Fan Neymar n-am fost niciodata, chiar daca e supertalent. Nu-mi place circul.

P.S. Tot a facut ceva bun Sebi. A generat un consens romano-francez. S-au scandalizat madame Maracineanu si domnu' Stroe. Btw, dom' ministru, scuzele se prezinta, nu se cer", a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de romani, a fost intrerupt, in minutul 16, la scorul de 0-0.

Turcii au parasit terenul dupa ce arbitrul de rezerva Sebastian Coltescu a folosit cuvantul "negru" la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Oaspetii au protestat deseori la deciziile arbitrului de centru Ovidiu Hategan, iar Sebastian Coltescu l-a atentionat pe central ca o persoana din staff-ul echipei turce trebuie sanctionata. Coltescu a folosit cuvantul "negru" indicandu-i centralului Hategan acea persoana.

Hategan l-a eliminat pe antrenorul secund Pierre Webo, fost international camerunez, iar turcii au decis sa iasa de pe teren dupa mai multe discutii cu brigada si cu alti oficiali ai meciului.

Jucatorii echipei Istanbul Basaksehir au parasit dupa aproape doua ore Stadionul Parc des Princes, refuzand sa mai dispute meciul cu PSG din Liga Campionilor, in urma scandalului de rasism in care este implicat Sebastian Coltescu. UEFA a stabilit ca partida se va relua miercuri, de la ora 19.55.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
Antrenorul clubului Vasco da Gama din Rio de Janeiro, argentinianul Ramon Diaz, a pus, miercuri, sub semnul întrebării prezenţa unei femei la conducerea arbitrajului video, o declaraţie care a...
#Mihai Stoica, #Sebastian Coltescu, #scandal, #rasism , #Stiri Sebastian Coltescu