Un europarlamentar roman a anuntat pe Facebook moartea lui Morgan Freeman

Vineri, 02 Noiembrie 2012, ora 10:06 3275 citiri

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a scris, joi dupa-amiaza, pe contul sau de Facebook, ca actorul Morgan Freeman a murit. Ulterior, s-a dovedit ca este doar inca una dintre farsele ce dateaza de cativa ani si care il au ca subiect pe actorul american.

"A murit actorul Morgan Freeman. RIP", a scris Bodu pe Facebook, fiind urmat de mai multe comentarii ale utilizatorilor retelei de socializare, in care erau postate mesaje de regret fata de "decesul" vedetei americane.

La un moment dat, unul dintre utilizatori a postat un comentariu in care a scris ca este un hoax (o farsa - n.red.) care circula de ceva timp pe Internet.

Ca urmare, Sebastian Bodu si-a sters comentariul si a postat unul nou, in care a scris "Ok. Sterg postul atunci. Morgan Freeman e un mare actor".

Pe o pagina de Facebook s-a anuntat, in luna septembrie, ca Morgan Freeman ar fi murit, veste dezmintita de purtatorul de cuvant al acestuia. Anterior, in 2010, aceeasi veste a circulat si pe Twitter, insa de atunci Morgan Freeman a mai jucat in mai multe filme, printre care si succesul "The Dark Knight Rises".

In varsta de 75 de ani, actorul, castigator al unui Premiu Oscar pentru filmul "Million Dollar Baby" (2005), a postat pe 24 octombrie un mesaj, pe contul de Facebook, ca reactie a textelor care il dadeau mort, impreuna cu o poza de actualitate.

"Precum Mark Twain, continui sa citesc ca am murit.

Sper ca aceste povesti nu sunt adevarate... Dar, daca sunt, sunt fericit sa raportez ca viata mea de Apoi pare identica cu viata mea de cand eram in viata.

Am fost totusi la Las Vegas, pentru a incepe filmarile la filmul 'Last Vegas'.

Aceasta este orice, dar nu o condamnare la moarte", se arata in mesajul actorului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News