Sebastian Bodu, despre nunta: Nu vreau nas politician

Luni, 30 Ianuarie 2012, ora 13:58 2787 citiri
Foto: Arhiva

Pentru Sebastian Bodu vor bate clopotele de nunta anul acesta, insa abia prin luna septembrie-octombrie. Totusi, politicianul spune de pe acum ca nu isi doreste un nas care sa fie implicat in politica.

"Vreau sa fie o persoana de varsta mea si neimplicata politic. Nu vreau nas care sa fie de alta generatie decat a mea si vreau sa nu fie implicat politic. Nu vreau sa se spuna ca am facut pasul asta ca sa imi strang o relatie politica. O sa imi pun un prieten", a declarat Bodu, pentru Ziare.com.

Deocamdata, Sebastian Bodu, care se va casatori cu iubita sa Andreea, avocata, nu s-a gandit nici la locatie pentru eveniment, dar nici la numarul de invitati.

Cu toate acestea, este sigur pe ceva: la nunta sa nu se vor auzi manele, dar nu pentru ca ar avea ceva cu oamenii care asculta aceasta muzica, ci doar pentru ca nu ii place genul.

"Nu am nimic impotriva lor. Nu e genul meu de muzica, nu putem asculta toti acelasi gen de muzica", ne-a mai spus europarlamentarul, care este sigur ca nimeni de la nunta sa nu isi va dori sa asculte manele.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News